loki_7777 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Pytanko, ktory dysk, czy brac wd z 8mb czy seagate z 16?Czy to 16mb ma znaczenie, czy to taka sama sciema jak z kartami graficznymi i 128mb czy 256mb?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 16 mb cache ma znaczenie jak robisz jakieś "poważne rzeczy", czyli np. dużo zgrywasz z kamery, konwertujesz itd. Ja z takich dysków brałbym jakiegoś Samsunga, a z tych dwóch Segate'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Były tematy o dyskach <_< Polece samsunga, a jeżeli z tych dwóch to seagate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A moze Maxtora? jest srednio o 10 zl drozszy ale to niezly kawał twardziela. Co do Samsunga, heh, majac w pamieci hdd od nich co same robily format, zjadaly partycje i inne cuda nie jestem w stanie sie do nich przekonac ;] czasy sie zmienily ale brak zaufania pozostaje, cos ala Asrock ;] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 popieram maxtora jak ja sobie przypomne skolei te kawiory wszystkie to mi sie drobne przestaja zgadzac w kieszeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki_7777 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 czy naprawde uwazacie ze wd jest takie cienki, ja ma 160 i dziala super, do sygate stracilem zaufanie, a samsunga jeszcze nie mialem.obecnie duzo kompresuje do xvida i z waszych wypowiedzi wnioskuje ze do tego najlepszy bedzie ten seagate? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...