Gość Bari Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam mam zamiar zmienic teraz plyte glowna + Grafike + Ram Grafe juz wybralem 7600gt ram jeszcze nie wiem no i mobo :/ mysle ze max 300zl Musi byc wmiare cicha miec 3 banki na ram oraz wmiare dobre mozliwosci o/c Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Bari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Podłączam się pod pytanie, mam zamiar coś zamówić, na s.754 z PCI-E. Mnie interesuje Epox 8NPA7I i ew. Abit NV8! Odrazu zaznaczam że nie chcę DFI, bo nie zamierzam kręcić. I odpada asus bo nie ma wejścia COM ;) Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 nie chcemA ja chce abyś pisał poprawnie <_< Polecam epoxa 8npa7i, pomimo tylko dwóch slotów na ram jest wyśmienita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabius Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Podłączam się pod pytanie, mam zamiar coś zamówić, na s.754 z PCI-E. Mnie interesuje Epox 8NPA7I i ew. Abit NV8! Odrazu zaznaczam że nie chcem DFI, bo nie zamierzam kręcić. I odpada asus bo nie ma wejścia COM ;)NV8 bierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Sorry za błąd, poprawiłem się. Dlaczego NV8 ? W czym jest lepsza ... prócz w cenie ? Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Bari wez sobie Asusa K8N4-E Deluxe ale koniecznie rev.1.01A Jesli nie to DFI Infinity Nf4X Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 a mi ktos cos odpowie czy nie? a ja ten asus ma z o/c bo teraz tez mam asusa i troche lipny:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ma i to bardzo dobre spokojnie wyciagniesz 2.7ghz na swoim athlonie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 aha i nawet tania 278 zl w apollo dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) a mi ktos cos odpowie czy nie? a ja ten asus ma z o/c bo teraz tez mam asusa i troche lipny:] Ma i to bardzo dobre spokojnie wyciagniesz 2.7ghz na swoim athlonie ;]Nie byłbym taki pewny - kazdy cpu kręci sie inaczej ;> aha i nawet tania 278 zl w apollo dzieki Tylko warto byłoby powiedzieć ze nie ma mozliwosci zmiany napięcia dla prockow bez C'n'Q, i po drugie, na EPoXie uzyskasz wieksze HTT, na ram mozesz dac 3.2v na chipset 1.8v, watpie zeby asus mial takie mozliwosci ;] Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Asusa nie bierz...jest raczej zwykły i do OC sie napewno nie nadaje. Epox słyszalem ze dobry, a te ktore mialem na socketa A były bardzo miłe i przyzwoite :) Abita polecam. Bez wiekszych problemów, dobry do OC i nawet nie taki drogi jak na Abita. Minusem jest tylko głośny wiatrak no ale sprawe załatwia niebieski Zalman :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no to co mam brac z 3 bankami na ram ?? a zmiana wentyla na chipset niewchodzi w gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonassi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 DFI albo Epox. Abit ostatnio robi gorsze płyty niż kiedyś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 akuat abit nv8 nawet ok jest..dla mnie ejdnak odpadł bo ma tylko 2 sloty memków a ja 3 potrzebuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak_1991 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Gigabyte k8ne. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) co chcecie od asusa. oczywiscie epox i abit oraz dfi sa dobrymi plytami ale asusu tez jest dobry. -zmiana napiecia do 1.65V -zmiana napieci NA MEMKI 3.0V -max stabilne htt = 370 dobra jest na na moim sepie mam 2700mhz bez problemu, tylko tyle nie trzymam bo za slabe chlodzenie mam;] nie wiem jak chcesz ale to dobra plyta jest! Tu masz jej testy sa tam tez testy epoxa i dfi. poczytaj sobie ;] Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Fisher15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja zamówiłem sobie Epox-a + Zalmana niebieskiego odrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ja zamowie dfi i zobacze jak bedzie bardzo glosno to na wlasna odpowiedzialnosc zmienie na zalmana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 I bardzo dobry wybor. Ja ją chcialem kupic ale niestety kupowalem kompa w sklepie i nie mieli tego DFi :-/ Jedyne co w tej dfi jest zle to lan i dzwiek. ale o/c wysmienite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a o co chodzi z tym lanem ?? ze jest zly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...