sithh Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 chciałem stworzyć kolejne nudne, oklepane forum o wszystkim (a zwłaszcza o komputerach, samochodach, modnych laskach, muzyccznych podpaskach i crackach w ciastkach) na darmowym serwerze B) ale w trakcie realizacji projekt uległ zmianie to co widać na załączonych obrazkach zrobione zostało przypadkowo tym co miałem pod ręką (m. in. spawarka po dziadku z lat 60-tych :P) i z tego co miałem pod reką http://24img.com/681547669 http://24img.com/48750785 ogólnie rzecz ujmując - podobają mi się. osoba ogladajaca nie musi sie ze mną zgadzać (ale wtedu opinii jej nie będe brał pod uwagę) zdjecia robione na szybko, a ze fotografem nie jestem, to wyszło jak wyszło ;) gratisowo dorobiłem się opalenizny na twarzy - twardziele maski do spawanie nie używają, a już broń boże odpowiednich elektrod B) to wszystko. dziękuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Może być, ale te śruby mi przeszkadzają. Mogłeś je jakoś ukryć lub pomalować. Sama idea może być, ale tak naprawdę to wyszedł Ci stojak do wszystkiego - np. na kwiatka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (...) tak naprawdę to wyszedł Ci stojak do wszystkiego - np. na kwiatka. na to nie wpadłem - nie mam kwiatków, ale kto wie co życie może przynieść, a wtedy stojak jak znalazł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ogólnie rzecz ujmując - podobają mi się. osoba ogladajaca nie musi sie ze mną zgadzać (ale wtedu opinii jej nie będe brał pod uwagę) ja się z Tobą zgadzam.. podobają Ci się :lol: - rozumiem że moja opinia została wzięta pod uwagę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 bo burzliwej dyskusji doszliśmy, ja i moje podstawki, do wniosku, że weżmiemy pod uwagę Twoją opinię . aczkolwiek niewiele zmienia ona w moim wyobrażeniu otaczajacego mnie świata i podstawek z nim związanych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 to co widać na załączonych obrazkach zrobione zostało przypadkowo tym co miałem pod ręką (m. in. spawarka po dziadku z lat 60-tych :P) i z tego co miałem pod rekąNo. Wyglądają solidnie. Na hantle by się nadały. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Podstawki niezłe. Ale nie muszą służyc tylko pod głośniki. Przy odpowiednich warunkach (kierunek i prędkość wiatru, kąt padania światła, porę roku i dzień tygodnia) mogą pomóc przy wieszaniu firanek (można na nich stanąć). Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez pLi5k3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 no jasssne :-| Każde dziecko wie, że firanki najlepiej zakłada się z krzesła obrotowego na kółkach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 to co widać na załączonych obrazkach zrobione zostało przypadkowo tym co miałem pod ręką (m. in. spawarka po dziadku z lat 60-tych :P) i z tego co miałem pod reką To ile Ty masz właściwie lat jeśli dziadek jest taki młody? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ha! a moze został wtedy dziadkiem, he? ;) i pomyślał "to jest mój wnuk umiłowany i jemu zostawię spawarkę, i zbuduje on podstawki, i będą mu one służyły" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Przewidywalnym człowiekiem dziadek Twój był. W latach 60-tych spawarkę on już zostawił Ci i wiedział, że do firanek wieszania podstawki zrobisz i służyć one Ci będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ale powiedziała kiedys babka, zrodziona z prababki mej: " spójrz dziadku, oto umiłowany wnuk twój, ty zostawisz mu spawarkę, by mógł zbudować on podstawki i by służyły one mu. i dokona on tego, i będzie ziemia pieśniami na jego cześć przepełniona. lecz nadejdzie dzień gdy na pokuszenie zły wystawi go i powie mu : " wejdz na te podstawki zbudownie i zawies firanki, a poczujesz się jakobyś na kolumnach dwoch zygmuntowych stał i władzę nad światem sprawował" i dziadek moj przepełnił lekiem się, i powiedział: "mądrośc spływa z ust twoich, o wielka babko, drabinę także zostawie wnukowi memu" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ależ masz fantazję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 jak dla mnie to to bardziej sie na stojak na jakis maly tv nadaje. smiesznie troche wyglada taka mala kolumna na takiej wielkiej podstawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ?? tv to moze turystyczny by się tam zmiescił ;) podstawki mają 30cmx30cm więc jak by nie patrzec to wielkie nie są ;) a kolumnienki - malutkie, ale dają radę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Podstawki po prostu są przyszłościowe. Przewidział stwórca tych podstawek możłiwość zakupu większych kolumn w przyszłości. Jak dla mnie pochwały godna przezorność. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur19 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Podstawka naprawdę niczego sobie. Gratuluje talentu. Sam właśnie poszukuję czegoś pod kolumny, tylko musi byćtrochę zgrabniejsze. Wypatrzyłem tutaj parę ciekawych: http://www.sklep.ans.net.pl/ może pujdą po najmniejszej linni oporu i zamiast samemu kombinować, coś kupię. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...