Skocz do zawartości
sithh

Podstawki Pod Kolumny ;)

Rekomendowane odpowiedzi

chciałem stworzyć kolejne nudne, oklepane forum o wszystkim (a zwłaszcza o komputerach, samochodach, modnych laskach, muzyccznych podpaskach i crackach w ciastkach) na darmowym serwerze B)

ale w trakcie realizacji projekt uległ zmianie

to co widać na załączonych obrazkach zrobione zostało przypadkowo tym co miałem pod ręką (m. in. spawarka po dziadku z lat 60-tych :P) i z tego co miałem pod reką

http://24img.com/681547669

http://24img.com/48750785

ogólnie rzecz ujmując - podobają mi się. osoba ogladajaca nie musi sie ze mną zgadzać (ale wtedu opinii jej nie będe brał pod uwagę)

zdjecia robione na szybko, a ze fotografem nie jestem, to wyszło jak wyszło ;)

gratisowo dorobiłem się opalenizny na twarzy - twardziele maski do spawanie nie używają, a już broń boże odpowiednich elektrod B)

to wszystko.

dziękuję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie rzecz ujmując - podobają mi się. osoba ogladajaca nie musi sie ze mną zgadzać (ale wtedu opinii jej nie będe brał pod uwagę)

ja się z Tobą zgadzam.. podobają Ci się :lol: - rozumiem że moja opinia została wzięta pod uwagę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo burzliwej dyskusji doszliśmy, ja i moje podstawki, do wniosku, że weżmiemy pod uwagę Twoją opinię . aczkolwiek niewiele zmienia ona w moim wyobrażeniu otaczajacego mnie świata i podstawek z nim związanych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawki niezłe. Ale nie muszą służyc tylko pod głośniki. Przy odpowiednich warunkach (kierunek i prędkość wiatru, kąt padania światła, porę roku i dzień tygodnia) mogą pomóc przy wieszaniu firanek (można na nich stanąć).

Edytowane przez pLi5k3n

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale powiedziała kiedys babka, zrodziona z prababki mej: " spójrz dziadku, oto umiłowany wnuk twój, ty zostawisz mu spawarkę, by mógł zbudować on podstawki i by służyły one mu. i dokona on tego, i będzie ziemia pieśniami na jego cześć przepełniona.

lecz nadejdzie dzień gdy na pokuszenie zły wystawi go i powie mu :

" wejdz na te podstawki zbudownie i zawies firanki, a poczujesz się jakobyś na kolumnach dwoch zygmuntowych stał i władzę nad światem sprawował"

i dziadek moj przepełnił lekiem się, i powiedział: "mądrośc spływa z ust twoich, o wielka babko, drabinę także zostawie wnukowi memu" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawki po prostu są przyszłościowe. Przewidział stwórca tych podstawek możłiwość zakupu większych kolumn w przyszłości. Jak dla mnie pochwały godna przezorność. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawka naprawdę niczego sobie. Gratuluje talentu.

Sam właśnie poszukuję czegoś pod kolumny, tylko musi byćtrochę zgrabniejsze.

Wypatrzyłem tutaj parę ciekawych: http://www.sklep.ans.net.pl/

może pujdą po najmniejszej linni oporu i zamiast samemu kombinować, coś kupię.

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi