SuChyY Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 .... heheh zartowalem :D A jednak nie - jest.... ale zwiastun :D http://www.futuremark.com/download/?3dmark...k03teaser.shtml juz sciagam :D Ciekawe co to bedzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ale sie Ciebie zart ostry trzyma kolego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Pewnie znowu beda rekordy po 10000 punktow na P4 wspomaganych azotem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 .... heheh zartowalem :D A jednak nie - jest.... ale zwiastun :D http://www.futuremark.com/download/?3dmark...k03teaser.shtml juz sciagam :D Ciekawe co to bedzie :> Sama muzyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 hmm, tam jest napisane ze WMP wymagany jest :> Zainstalowalem i sciagam ten filmik bo najpierw mi sie otworzyl w starym WMP, ale podobno nic ciekawego tam nie ma :( Trwa 21 sek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja slysze muzyke i mam caly ekran w pixelach z przewaga zielonych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 heehehhe LOL sciagnijcie sobie WMP 9 i dziala !! Ale ledno zaczolem ogladac i juz sie skonczylo, jest taki ladny korytasz i ... koniec :D Swiatelko w tunelu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Poczekam, az wy mi powiecie co tam jest fajnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 w winampie tez mi dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 mi tez dziala. ale nie ma sie czym podniecac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...