yotomeczek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Microsoft Notebook Optical Mouse 3000 Ciekawym Waszych opinii Mnie się podoba - ładna, dobrze leży, cicha, fajne kółko 4D ... ale macałem na sucho Miał ktoś z nią doczynienia ?? czy kółko bez sterów przewija w 4 strony (czy tylko góra - dół) ?? Można ją kupić tu za 109, ale widziałem i poniżej 100 Pytanie czy warto ? Czy lepiej coś innego w tej cenie ?? Dzięki i pozdro Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 hehe już za 85 PLN No coraz bardziej mnie kusi :D 1000 DPI, niebieskie podświetlenie :-P nikt nie miał w rękach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 hehe już za 85 PLN No coraz bardziej mnie kusi :D 1000 DPI, niebieskie podświetlenie :-P nikt nie miał w rękach ?? Macales gdzies w Lodzi, a gdzie - jesli mozna wiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 faaajna - znaczy bardzo ładna, technicznie do tego nie podchodze bo mi nie potrzeba 1000dpi wkamil - wreszcie widze kogoś z Sieradza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Macales gdzies w Lodzi, a gdzie - jesli mozna wiedziec? w MM na Brzezińskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...