osa512 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) nie mialem czasu przegladac fora czy jest podobny topic ale mam problem ~!!!!! co to moze byc, komp wlacza sie "normalnie" tyle ze nie ma zadnej reakcji ze strony monitora tak jakby bylo woogle nie podlaczony do kompa, co najlepsze komputer nie chce sie wylaczyc gdyz przycisk power nie reaguje, reset zreszta tez co to moze byc ? jak ewentualnie mozna ta usterke naprawic ? mobo - gigabyte proc - celeron D dokladnie nie wiem jaki Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez osa512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Regulaminu tez nie przeczytales... :mur: Mozliwie ze MOBO padnieta...Sprawdz kondensatory, czy czasem nie sa napuchniete...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Kręciłeś moze proca albo coś?? A do tego że żaden przycisk nie reaguje to mam tak radę przytrzymaj 3 sekundy przycisk power aby wyłączyć kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) z gory sry ale nie mialem czasu zeby sie rozwodzic nad regylaminem nie krecilem proca trzymelm z 10 s i nic ;/ Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez osa512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 też jakiś czas temu miałem taki problem (nowa mobo, ram, proc) i monitor nie wstawał, powkładaj jeszcze raz wszystkie elementy i powinno być dobrze, mozliwe że grafa jest "luźna" w slocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 wlasnie zaczynam go rozbierac, oby pomoglo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) to poszukaj częsci która jest prawdopodobnie spalona:( chyba będzie to płyta Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Ur6aN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 jendakze nurtuje mnie jedno pytanie wczoraj komp chodzil normalnie i ot tak nagle sie mobo spalila ? cos mi tu nie gra a moze to wina proca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 nie mialem czasu przegladac fora czy jest podobny topic ale mam problem ~!!!!! (...) mobo - gigabyte proc - celeron D dokladnie nie wiem jaki Teraz masz 12h czasu na przejzenie 2078885[/snapback] z gory sry ale nie mialem czasu zeby sie rozwodzic nad regylaminem Zaluj, poniewaz zaakceptowales go zakladajac konto. Kilka minut wystarczy na przeczytanie. Zrozumienie moze dluzej potrwac ale goraco polecam. Przyda sie w przyszlosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...