kenfollet Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mam mały problem ale wkurzający. Mam Acera 5024 wlmi i jest sprytna opcja scrollowania na boku touchpada... wszystko super ale w firefoxie wyskakuje z suwaczek zamiast kursora i bez ruchu... Jakieś pomysły jak przewinąć tym strone w Firefoxie. Podobny problem mam w desktopie tam znowu nie działa przyscisk wstecz w firefoxie. Mam myszke Logitech MX1000 i w niej nie działa a w klawiaturze Medion działa:( Jakieś propozycje? Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_Katowice Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Mam mały problem ale wkurzający. Mam Acera 5024 wlmi i jest sprytna opcja scrollowania na boku touchpada... wszystko super ale w firefoxie wyskakuje z suwaczek zamiast kursora i bez ruchu... Jakieś pomysły jak przewinąć tym strone w Firefoxie. Podobny problem mam w desktopie tam znowu nie działa przyscisk wstecz w firefoxie. Mam myszke Logitech MX1000 i w niej nie działa a w klawiaturze Medion działa:( Jakieś propozycje? Dzięki. Sciągnij najnowsze sterowniki do touchpada. Mi sie nie scroolowalo w Operze, a nowszy sterownik pomógł. Sterowniki są tutaj <a href="http://www.synaptics.com/support/drive.cfm">http://www.synaptics.com/support/drive.cfm</a> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Mialem ten sam problem w HP nx8220 i pomoglo mi wywalenie sterownikow touchpada (70MB) teraz korzystam ze zwyklych sterow do myszki (windowsowskich) i wszystko dziala cacy!! scroll w firefoxie wreszcie dziala :)-- pokazuje to pewien paradoks--programisci sie natrudzili,zeby zrobic stery do tego urzadzenia a okazuje sie,ze dziala ono lepiej bez sterownikow producenta ! ;) Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ok dzięki. Myślałem, że na stronach Acera są nowe sterowniki... Zainstalowałem sterowniki ze strony synaptic i zadziałało. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...