Skocz do zawartości
kenfollet

Acer Aspire 5024 Wlmi Scroll

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mały problem ale wkurzający. Mam Acera 5024 wlmi i jest sprytna opcja scrollowania na boku touchpada... wszystko super ale w firefoxie wyskakuje z suwaczek zamiast kursora i bez ruchu... Jakieś pomysły jak przewinąć tym strone w Firefoxie. Podobny problem mam w desktopie tam znowu nie działa przyscisk wstecz w firefoxie. Mam myszke Logitech MX1000 i w niej nie działa a w klawiaturze Medion działa:( Jakieś propozycje? Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mały problem ale wkurzający. Mam Acera 5024 wlmi i jest sprytna opcja scrollowania na boku touchpada... wszystko super ale w firefoxie wyskakuje z suwaczek zamiast kursora i bez ruchu... Jakieś pomysły jak przewinąć tym strone w Firefoxie. Podobny problem mam w desktopie tam znowu nie działa przyscisk wstecz w firefoxie. Mam myszke Logitech MX1000 i w niej nie działa a w klawiaturze Medion działa:( Jakieś propozycje? Dzięki.

Sciągnij najnowsze sterowniki do touchpada. Mi sie nie scroolowalo w Operze, a nowszy sterownik pomógł.

Sterowniki są tutaj <a href="http://www.synaptics.com/support/drive.cfm">http://www.synaptics.com/support/drive.cfm</a>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem ten sam problem w HP nx8220 i pomoglo mi wywalenie sterownikow touchpada (70MB) teraz korzystam ze zwyklych sterow do myszki (windowsowskich) i wszystko dziala cacy!! scroll w firefoxie wreszcie dziala :)--

pokazuje to pewien paradoks--programisci sie natrudzili,zeby zrobic stery do tego urzadzenia a okazuje sie,ze dziala ono lepiej bez sterownikow producenta ! ;)

Edytowane przez Phuong

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi