Skocz do zawartości
jendor

Mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Słyszałem kiedyś o dystrybucjach linuxa ktore są przeznaczone tylko do odtwarzania muzyki. Potrzebuje czegos takiego by zastąpiło mi wieże hi-fi. Chodzi mi o to ze jak nacisne przycisk na obudowie to zeby automatycznie wlaczaly sie piosenki. Znacie coś takiego??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może kup myszke Logitech Media Play z która masz oprogramowanie do sterowania mp3 i z myszki pilot do włączania/zmieniania/pogłaśniania mp3. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chodzi mi o jakiegos unixa

Po co Ci Unix - co to pod WIN mp3 nie chodzi ??? - masz jakieś dziwne problemy ?

A tak przy okazji - znasz się chociaż cokolwiek na Unix-ie ? , bo się może okazać że "ani be ani me " , będzie obciach ! i będziesz znowu pisał posty jak zrobić cokolwiek w Unix-ie ?

Pozdr. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lzep chyba mnie nie zrozumial. Chodzi mik o to zeby miec oddzielny lekki system ktory tylko odtwarza mp3. Np jak wchodze do pokoju naciskam power i nawet nie musze monitora wlaczcac i bootuje mi sie

do bootowania systemu nie musisz wlaczac monitora ;)

wiem o co ci chodzilo

raczej nie znajdziesz takiego systemu, w koncu program do obslugi plikow muzycznych musi wiedziec co chcesz wlaczyc.

na przykladze Win

prostrzym rozwiazaniem bedzie zaladowanie do autostartu program z cala playlista, ktory na starcie zacznie odtwarzanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi