jendor Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Słyszałem kiedyś o dystrybucjach linuxa ktore są przeznaczone tylko do odtwarzania muzyki. Potrzebuje czegos takiego by zastąpiło mi wieże hi-fi. Chodzi mi o to ze jak nacisne przycisk na obudowie to zeby automatycznie wlaczaly sie piosenki. Znacie coś takiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Może kup myszke Logitech Media Play z która masz oprogramowanie do sterowania mp3 i z myszki pilot do włączania/zmieniania/pogłaśniania mp3. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Może kup myszke Logitech Media Play z która masz oprogramowanie do sterowania mp3 i z myszki pilot do włączania/zmieniania/pogłaśniania mp3. PozdroAle chodzi mi o jakiegos unixa, np jakiejś distro linuksa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ale chodzi mi o jakiegos unixa Po co Ci Unix - co to pod WIN mp3 nie chodzi ??? - masz jakieś dziwne problemy ? A tak przy okazji - znasz się chociaż cokolwiek na Unix-ie ? , bo się może okazać że "ani be ani me " , będzie obciach ! i będziesz znowu pisał posty jak zrobić cokolwiek w Unix-ie ? Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Lzep pisz na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Lzep pisz na temat.Lzep chyba mnie nie zrozumial. Chodzi mik o to zeby miec oddzielny lekki system ktory tylko odtwarza mp3. Np jak wchodze do pokoju naciskam power i nawet nie musze monitora wlaczcac i bootuje mi sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zrozumiałem - wpisz w Google "mały linux" , dostaniesz 343 linki - coś tam może znajdziesz co Ci będzie odpowiadało ? Pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Lzep chyba mnie nie zrozumial. Chodzi mik o to zeby miec oddzielny lekki system ktory tylko odtwarza mp3. Np jak wchodze do pokoju naciskam power i nawet nie musze monitora wlaczcac i bootuje mi siedo bootowania systemu nie musisz wlaczac monitora ;) wiem o co ci chodzilo raczej nie znajdziesz takiego systemu, w koncu program do obslugi plikow muzycznych musi wiedziec co chcesz wlaczyc. na przykladze Win prostrzym rozwiazaniem bedzie zaladowanie do autostartu program z cala playlista, ktory na starcie zacznie odtwarzanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...