Owcen Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. Od kilku tygodni zastanawiam się nad zmianą karty graficznej. Posiadam 6800GT, a chciałbym zamienić na 7600GT(galaxy - narazie nie widze innych producentów w prolinie :/ ). zależy mi na czasie gdyż póki co mogę zmienić karty bezstratnie dla portfela. Znam parametry obydwu kart, mój forsiak się całkiem nieźle kręci ale według testów przetaktowany na maksa 440/1200 0 artefaktów, lub 460/1230 z niewielkimi artefaktami ledwo wyprzedza w testach 7600Gt ( opieram się o Guru3D, Tomshardware) Zwłaszcza że 7600GT jest lepszym wyborem na przyszłość(zaimpletowane technologie) Co zrobić ?? Proszę o pomoc. Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez Owcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) nie... jak juz to min 7800 gt lecz jesli bez doplaty to sie oplaca Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 a mi sie wydaje ze jesli mozesz to zrobc bez dodawania swojej kasy, to sie oplaca. w koncu lepsza karta za friko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Popieram DarkArrow i rafifeo. Jest zbyt mała różnica, żeby kombinować, chyba że zamienisz się z kimś bez dopłaty to się wtedy bardzo opłaca ;). Edit: Trzeci napisałem 8). Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 @Owcen jesli znajdziesz jakiegos lamera to moze jesczze na tym zarobisz :) i bedziesz mial na piwo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...