Speo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Chciałem pobawic sie w chlodzenie wodne w pc, na ten cel mam ok 500zl max 550 zl czy wogole warto za to sie zabierac z taka kasa ? Obecnie chlodze procka boxowym wiatraczkiem czy roznica miedzy nim a takim zestawem bedzie duza ? procek to semp2800+ 2,56GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Duzej roznicy nie bedzie ... bo sempy sie nie grzeją mocno. ZA 500zł mozna złożyć sensowny układ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Czyli nie warto do semprona czegos takiego skladac ? Co powiesz o gotowcach thermaltake big water czy to jest w miare ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 pewnie że się opłaca...kwestia tylko jakie komponenty chcesz chłodzić i co chcesz osiągnąć. Temperaturę czy ciszę....Jeśli tylko cpu to blok od termita najwydajniejszy 99 chłodnica z realitynet 89 pompka cwu 270 węże reszta kwoty... i super chłodzonko gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speo Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Chciałbym na początku chlodzic procesor i moze chipset, dobrze by bylo aby w miare cicho bylo tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) w sumie na sempa, jak chce chłodzic sam proc to TT Bigwater mu styknie, ale to nie jest zbyt wydajne chłodzenie, wiec wyraznej roznicy nie odczujesz. Mysle ze z 5-7*C ponizej boxa. Mój semp na 1,65V i 2700mhz ma 40*C w max stresie. Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 wow 400 c w stresie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 o kurde, nie zauwazyłem, chodziło oczywiscie o 40*C, klawisz za długo przytrzymałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...