zeus1987 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) mam plyte MSI K8N Neo2 Platinium.mam pytanie.jak podlaczyc obudowe?Mam takie kable.power led,turbo led,reset sw,s/b sw, hdd led........jak ja probowalem podlaczyc to wiatraczki chodzily ale monitor sie nie wlaczal...:/....szkoda ze mam zepsutego speakera bo moze by mi pomogl.... Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez zeus1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 A nie posiadasz instrukcji do plyty glownej........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus1987 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 posiadam.ale mam inne oznaczenia w kablach od obuddowy w porownaniu z napisami na plycie....kilkagodzinne meczenie nic nie przynioslo...kurde....nawet jak chcialem podlaczyc jakies urzadzenie z usb i diodami pokazujacymi blad to zadna dioda nie swiecila....kurde...jak podlaczyc te kable :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 sw - tam wpinasz przycisk power reset sw - przycisk reset hdd led - dioda twardego, zazwyczaj czerwona power led - zielona Jeśli wiatraczki się kręcą a komp nie wstaje, to złóż go jeszcze raz, najlepiej bez obudowy, jeśli to nie pomoże sprawdzaj części w innym kompie. Wesołych Świąt! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...