Skocz do zawartości
Gość Bari

Zmiana :]

Rekomendowane odpowiedzi

a w podpisie masz d805 :>

Ja mam 805d ;) Bo mnie cholera brala jak musialem cos policzyc w oprogramowaniu numerycznym a w tym czasie nic nie dalo sie robic na kompie :D Natomiast kumpel na kompie tylko gra albo pisze magisterke z resocjalizacji to kupulismy mu a64. A pozatym ten 805d jest przejsciowy do przesiadki na conroe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam 805d ;) Bo mnie cholera brala jak musialem cos policzyc w oprogramowaniu numerycznym a w tym czasie nic nie dalo sie robic na kompie :D Natomiast kumpel na kompie tylko gra albo pisze magisterke z resocjalizacji to kupulismy mu a64. A pozatym ten 805d jest przejsciowy do przesiadki na conroe :D

Hmm. Ja robię sporo numeryki pod A64 i nie mam problemu z jednoczesną pracą na komputerze (nie mówię o graniu...). Problem jest jak się zapełni RAM i system zaczyna upychać dane w pliku wymiany.

No ale ja puszczałem tę numerykę pod Linuxem, może Windows ma gorszy multitasking :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ciekawośći ktora grafa jest lepsza .

1.Geforce 6800XT 256MB 256-bit DDR PCI Express x16 325/600

2.Geforce 6600GT 128MB 128-bit 500/1000

3.Radeon X1600PRO 256MB 128-bit GDDR2

4.Geforce 7600GS 256MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16 550/850

oraz co o tym sadzicie? http://allegro.pl/item99051910_aerocool_st...ter_nowosc.html

??

ODpowie mi ktos ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi