KieVa Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 heja. Sluchajcei mam kilka pytan zwiazanych z odtwarzaczami DVD. Otóż posiadam odtwarzacz DVD Firmy Daewoo DV-800. Problem jest w tym ze nie odtwarza on plikow divX itp, odtwarza tylko dvd video (mpeg2). Pytanie mam takie: Czy jest moze mozliwosc aby odtworzyc pliki divX na tym odtwarzaczu. Obilo mi sie o uszy ze zmiana firmwaru napedu moze pomoc, ale nie wiem. Jesli wiecie cos wiecej na ten temat to pomozcie mi prosze!!!! :( Z gory dzieki. Pozdrawiam Jesli jest to mozliwe to czy w sieci znajde te oprogramowanie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zmiana firmware nie pomoze, bo nie masz ukladow dekodujacych. Jesli nei mogl odtwarzac DivX w moemncie zakupu, to juz nie bedzie mogl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...