kaczor kcx Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 zastanwiam sie co bedzie lepszym wyborem (nie znam sie na kartach dźwiekowych) oraz która z kart ma wsparcie dla systemów 64-bitoeych (to jest najważniejsze): Sound Blaster Audigy SE OEM czy Sound Blaster Live 24bit PCI OEM ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ktora ma wsparcie to nie wiem jezeli grasaz to zadna znich sie nie nadaje nie maja sprzetowego wsparcia i zaprzagaja do swej preacy procesor. Jezeli uzywana to audigy 2 nowka audigy 4 oem kolo 200 zloty. Jezlei nie gracz to live 24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 to jedno i to samo... ale nie radze Ci tego kupowac, nie bedzie o wiele lepsza (jesli bedzie w ogole) od ALC 850 jak juz to poszukaj audigy 2 oem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieki Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Obie karty dźwiękowe mają wsparcie oprogramowania i sterowników na Winde x64. Modele niewiele różnią się od siebie, więc decyzja należy od ciebie. Live! 24 to minimalnie lepsza karta i tą bym brał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor kcx Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Obie karty dźwiękowe mają wsparcie oprogramowania i sterowników na Winde x64. Modele niewiele różnią się od siebie, więc decyzja należy od ciebie. Live! 24 to minimalnie lepsza karta i tą bym brał :) no tak z tym że 24bit ma już wsparcie dla visty 64 bit do gier nie jest mi aż tak potrzebna ta karta dźwiekowa skro mi do tego wystarcza moj mint z podpisu :) chodzi mi o możliwie lepsza jakośc za niską cene i wsparcie dla 64 bitowych systemów bo przez ta moją nie moge siedziec na takich systemach a zintegrowana karta mi nie działa... zreszta domysłalem ze sie że ten live 24 bedzie lepszy od zintegrowanej bo z nimi zawsze są problemy ) nie chce mi sie oddawac do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieki Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Obie będą Ci działać na Windowsie X64 tutaj możesz sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...