Anubis32 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Witajcie jestem szczesliwym userem windy 2003 :wink: niestety musze ja sformatowac ;/ po formacie zaczyna sie zabawa z przerabianiem na workstation ale to mi sie bezproblemowo udawalo manualnie jak i za pomoca pogramiku Windows 2003 Workstation 1.5 (czy tez czegos w tym stylu) poniewaz mial jeszcze wiele wiecej uzytecznych rzeczy jak odblokowywanie modemu neostrady czy czegos takiego ... :smile: niestety zgubilem gdzies ten program :sad: szukalem na google wszelkimi trickami i sie niestety nie doszukalem. Czy moze mi ktos pomoc ? bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam B) Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez Anubis32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wygooglaj Win 2003 Optimize Tool (1.45). Tamtego też szukałem i nici. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 szukalem na google wszelkimi trickami i sie niestety nie doszukalem. Czy moze mi ktos pomoc ? bylbym bardzo wdzieczny. Klyk - na dole strony przycisk FREE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubis32 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Klyk - na dole strony przycisk FREE. Ogromne dzieki dla kolegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Wygooglaj Win 2003 Optimize Tool (1.45). Tamtego też szukałem i nici. popieram :) sam uzywam :) workstation nie lubie bo to robi z systemem co chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...