Gość Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Żebyście się z tą Szwecją nie przeliczyli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Musiałeś krakać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Przecież to było do przewidzenia -_- Myślisz, że czemu kurs na Rosję był mniejszy niż na Szwedów? Rosja grała o wszystko, pokazała w meczu z Grecja, że potrafi narzucić swój styl gry... Szwedom potrzebny był remis i przekombinowali. Grunt, że dzisiejsze kombo wchodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) komu wchodzi temu wchodzi Portugalia - Niemcy 1 Edytowane 19 Czerwca 2008 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) kochani jestem wielki - kumpel zostawiłmi konto z 50gr na expekcie... nie grałem przez 4 miesiące az tutaj euro.. i z tychże 50gr aktualnie mam.. 16.48zł - w tym raz przerąbałem stawiając na polskę w meczu z chorwatami. Gram głównie na live - własne wnioski dotyczące meczy w 90% zamieniają się w odpowiednie pieniążki ;) Przy okazji turcji w ostatnim meczu z czechami upolowałem kurs 4.80 :) Nie lubie stawiać "w ciemno" nie widząc chociaż pierwszych 5 minut meczu szkoda że zamiast tych 50gr nie mialem 50zł :/ Edytowane 18 Czerwca 2008 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Przecież to było do przewidzenia -_- Myślisz, że czemu kurs na Rosję był mniejszy niż na Szwedów? Miałem 2.65 na obie ekipy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Panowie no mysle ze teraz to takie troche pewniaki pozostały :) bo chcialbym cos obstawic i wygrac na jakies piwko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 komu wchodzi temu wchodzi Niemcy - Portugalia... ? Raczej Krystynka i spółka. Z taką obrona i bramkarzem szwaby dużo nie ugrają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Raczej Krystynka i spółka. Z taką obrona i bramkarzem szwaby dużo nie ugrają.Warto zwrócić uwagę, że bramkarz Portugali też jest słabiak, a Niemcy jak to Niemcy 1:0 to ich firmowe zagranie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Może overek na pierwszy ćwierćfinał. Expekt daje 2.4 Obie drużyny grają ofensywny futbol, bramkarze nie najlepsi. Myślę, że będzie 2:1 dla Portugali. Co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Warto zwrócić uwagę, że bramkarz Portugali też jest słabiak, a Niemcy jak to Niemcy 1:0 to ich firmowe zagranie :DMasz rację, ale popatrz też na bilans meczów - Portugalia przegrała ze Szwajcarią grając drugim garniturem, a szwaby mieli problemy z Austrią ;] No chyba, że niemiecka maszyna bojowa zaskoczy dopiero w ćwierćfinałach..:> down rzeczywiście, mój błąd :> Edytowane 19 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Portugalia przegrała z TurcjąChciałeś powiedzieć ze Szwajcarią chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Postawiłem na poro przy kursie 2.20 mam nadzieje, że nie dadzą dupska :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Przekonamy się niedługo :D Swoją drogą nie wiem czy to już takie pewniaki zostały. Chorwacja - Turcja, raczej 1, Holandia - Rosja, też raczej 1, Hiszpania - Włochy, również 1. Takie moje typy.... ale nigdy nie wiadomo czego spodziewać się po czarnym koniu turnieju - Rosjanach ;) Tak samo po mistrzach świata, Włochach. Ale... to temat na nastepne dni ;P Poszło na Portugalie, zobaczymy co się ukręci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 no i wtopione :/ szwaby fuksiarze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Pogadamy za 45min :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 II promocja na live-zwrot na expekcie mi nie weszła. Tym razem kto strzeli pierwszy bramkę typ - Portugalia... po co on tym udem próbował :rolleyes: No i podstawowy typ na wygraną Portugali jeszcze wisi w powietrzu :wink: (nie postawiłem overka :mad: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 posrane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 no - jak to dobrze że są te zakłady live. Postawiłem 4 zł na portugalie. Jak było 3-1 postawiłem na live - gol portugalia - potym jak zobaczyłem że depczą niemców, faulują, całą gromadą siedzą na bramce.. no i 50 sekund po zawarciu zakładu padł gol dla portugalii :) Stan przed meczem 16zł Stan po meczu 22zł :) <jupi> a wszystko z 50gr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 jak bym stawiał 4zł to bym nawet meczu nie oglądał, niestety wtopiłem "troszkę" więcej, zawiodłem się na portugalii okropnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 :damage_wall: nadzieja do ostatnich minut. I CO Z TEGO również się zawiodłem, koszmarnie. tylko czekam na mecz, w którym Niemcy tak dostaną, że sie do końca 2008 nie pozbierają =/ zostało mi 7zł, może coś z tego się uskrobie, chociaż nadzieje straciłem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Niezła wtopa. Nadzieja w kuponie H :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 że w sensie Holandi ? ;> no nie wiem, Rosja coś ostatnio się rozszalała... ale mimo wszystko swoje ostatnie grosze dam na Holendrów, bo za Rosją nie przepadam. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Holandia i Hiszpania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Wole jednak stawiać na rosjan niż niemców.. choćbym mial przegrać, na niemiaszków nigdy nie postawie P.s 4zł to 1/4 mojego budżetu - były bardzo duże emocje podczas oglądania meczu... Edytowane 19 Czerwca 2008 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Pamiętacie może jakie typy są zawarte w ofercie "specials" na live w expekcie? Czy to są dodatkowe minuty, co tam jeszcze może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Panowie a na co stawiacie w dzisiejszym meczu, statystyki każą stawiać na Chorwacie, ale na statach się już przejechałem przy meczyku Niemcy-Porto... btw. teraz w bet-at-home jest promocja 100% na start - podwajają wpłatę, max wpłata 77zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Pamiętacie może jakie typy są zawarte w ofercie "specials" na live w expekcie? Czy to są dodatkowe minuty, co tam jeszcze może być?tego jest strasznie dużo: ile będzie doliczonych minut w 1 połowie ile w drugiej... kiedyś były spalone matko nie pamiętam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Panowie a na co stawiacie w dzisiejszym meczu, statystyki każą stawiać na Chorwacie, ale na statach się już przejechałem przy meczyku Niemcy-Porto... btw. teraz w bet-at-home jest promocja 100% na start - podwajają wpłatę, max wpłata 77zł W expekcie podwajają do 150zł. Tylko weź pod uwagę, że wpłaconą kwotę i bonus należy obrócić (w expekt.com trzy razy po kursie minimalnym 1.5). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) stawiając na psy obracasz to w moment :D tak jak i w moment tracisz :lol: Edytowane 20 Czerwca 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...