yuucOm Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) http://img516.imageshack.us/img516/2563/b322261dts4.jpg Mały crash u mnie :/ PRzyznam sie ze tez taki miałem w demie ;p. Imo to nic takiego. W demo grałem dużo (chyba z 12-15 razy przechodziłem sobie skirmisz na roznych poziomach trudnosci ;p) a taki crash miałem tylko 1. A tak btw jak w c&C 3 gra sie po necie ? Dajcie jakąś relacje bo za nim bede miał kasy na c&c minie troche czasu ;p. Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) macie jakiś sposób żeby za każdym razem nie wyłaczać dualview kiedy chce przewinac mape w prawo ? Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Miałem tak samo :/ Wywalało mnie po 2-3 minutach gry i ...taki opisik:) Pomogla instalacja patcha 1.2U mnie to było na 1,3 ( czy tam 1.03) :-P Ponowne uruchomienie kompa pomogło Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Te same objawy, po pathu 1.3 problem znikł na dobre ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wooow :) Gra sycąca! Pograłem dziś 2 godziny narazie i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Zrobiona w starym, dobrym stylu CnC, z ogromnym rozmachem. Mnóstwo dopracowanych szczegółów, silnik bardzo ładny i świetnie zoptymalizowany, to będzie hicior :) Miła odmiana wśród wychodzących ostatnio gniotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wooow :) Gra sycąca! Pograłem dziś 2 godziny narazie i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Zrobiona w starym, dobrym stylu CnC, z ogromnym rozmachem. Mnóstwo dopracowanych szczegółów, silnik bardzo ładny i świetnie zoptymalizowany, to będzie hicior :) Miła odmiana wśród wychodzących ostatnio gniotów. Silnik to podrasowany generals. :] Tworcy nie maja pomyslow to odgrzewaja stare pomysly, liczac na latwy zysk fanow serii. Nie mowie, ze gra jest zla, ale nic odkrywczego do 'strategii' nie wnosi. No i jeszcze scrin, tacy zergowie ze starcrafta. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Dokladnie , zgadzam sie z ath ;). Btw. Supreme Commander zjada cnc na sniadanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No i jeszcze scrin, tacy zergowie ze starcrafta. :]i to mi sie w tej grze najbardziej podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Dokladnie , zgadzam sie z ath ;). Btw. Supreme Commander zjada cnc na sniadanie ;) SC to taki odswiezony Total Annihilation, ale jak juz porownywac, to faktycznie oferuje wiecej niz CnC3. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A mi się tam podoba, w serię CnC gram od początku, ponad 10 lat już :) I jestem zadowolony, że nie dali zbyt dużo innowacji bo tym można zabić dobrą grę jak to już wiele razy się sprawdzało... Tymczasem... powracam do gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A mi się tam podoba, w serię CnC gram od początku, ponad 10 lat już :) I jestem zadowolony, że nie dali zbyt dużo innowacji bo tym można zabić dobrą grę jak to już wiele razy się sprawdzało... Tymczasem... powracam do gry :)Tez tyle gram i uważam ze wiele straciło cnc po przejsciu w 3d a dokładnie od generalsa, no ale pograć można od tak żeby zaliczyć ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Czy patch 1.03 zawiera poprzednie łatki? Nigdzie nie można znaleźć poprzednich (1.02, 1.01) a chcę zaktualizować grę. Wersja of coz angielska. BTW Czy u was przy instalacji było okienko wyboru języka czy tylko ja mam "wadliwą" wersję? Gra oryginał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Prawdopodobnie zawiera wszystkie poprzednie, właściwie prawdopodobieństwo tutaj graniczy z pewnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A ja mam takie pytanie. Nie wiem dlaczego ale mimo ustawienia praktyczine wszystkiego na very high (mniej istotne rzeczy na high), gra wyglada gorzej niz na screenach, ktore widzialem w necie, a nawet demo wydawalo mi sie ladniejsze. Stery najnowsze, system dzis postawiony, directx z wczoraj. Po prostu u mnie wyglada tak jak na screenach kucyka, a chyba powinno byc lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A ja mam takie pytanie. Nie wiem dlaczego ale mimo ustawienia praktyczine wszystkiego na very high (mniej istotne rzeczy na high), gra wyglada gorzej niz na screenach, ktore widzialem w necie, a nawet demo wydawalo mi sie ladniejsze. Stery najnowsze, system dzis postawiony, directx z wczoraj. Po prostu u mnie wyglada tak jak na screenach kucyka, a chyba powinno byc lepiej.Nie wiem jak u innych ale ten problem w demie wystepowal tez chyba ;) Czyli ustawienie wszystkiego na max powoduje ze obraz jest jakby hmm taki niezbyt wyrazny ;p przynajmniej w demie tak bylo bo testowalem je na lepszej karcie ;p a teraz niestety gram w full na karcie z podpisu wiec nie moge tego zbadac ;P Od czego to zalezy.. nie mam pojecia ;p dziwne troche ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Nie wiem jak u innych ale ten problem w demie wystepowal tez chyba ;) Czyli ustawienie wszystkiego na max powoduje ze obraz jest jakby hmm taki niezbyt wyrazny ;p przynajmniej w demie tak bylo bo testowalem je na lepszej karcie ;p a teraz niestety gram w full na karcie z podpisu wiec nie moge tego zbadac ;P Od czego to zalezy.. nie mam pojecia ;p dziwne troche ;]Dajcie aa na 1 albo 0 i bedzie dobrze ;). Albo w sterach wymuscie aa jakie chcecie. W demie jak dałem aa na 4 z menu gry to obraz był 'dziwny' i gorszy od tego bez aa ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) AA mam na x1, wiecej zabije plynnosc. Ale to nawet nie chodzi o schodki, ogolnie jakos blado i niekolorowo. Screeny na Gamespocie wala po oczach, cieniami, wybuchami, piekna graficzka. A u mnie jakby jakas sepia i w dodatku wszystko takie plaskie sie wydaje. edit. Wczoraj o 12 wlaczylem sobie gierke, zeby pobawic sie i znalesc optymalne ustawienia i...nawet nie wiem kiedy zlecialo do tej 5 nad ranem i pierwszy akt GDI :D Giera rzadzi, a ze na lapku pogram sobie w 1280x720 ze wszystkim praktycznie na Very High (podloze i woda na high) z AAx4 to nawet przez mysl by mi nie przeszlo. Wczesniej z ustawieniami jakos sie cielo, a potem pelna plynnosc, troche moze zwalnialo jak sie robilo gesto na ekranie. Moze to kwestia restartu gry. Poza tym zauwazylem, ze gra po jakims czasie zwalnia bez wyrazniej przyczyny, chodzi i nagle, pyk, zwalnia. Ale gameplay jest swietny, w misji gdzie dostalem Orci nawet ich nie uzylem bo wolalem snajperami podchodzic i nakierowywac ogien artylerii :D Jedyne czego mi na razie brakuje, to tego, ze nie ma wstawek filmowych BEZ AKTOROW. Z aktorami oczywiscie fajnie, HD, klimat sie buduje. Ale w CC1 fajne byly tez filmiki jak po wygranej misji wjezdza transporter opancerzony i zatyka flage, tudziez kontyngent opuszcza baze po przegranej potyczce. Tak czy inaczej, godny nastepca serii. IMO duzo lepszy od Tiberian Sun, ale do CC1 jeszcze mu brakuje ;) Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Na jakiech detalach gracie w CnC? Bo sądząc po wypowiedziach na forum, coś jest umnie nie tegez - by zachować płynność muszę grać w: 1) rozdziałka 1600x1200 wszystko oprócz tekstur, modeli i animacji muszę mieć na low/medium, reszta high, cienie off. 2) rozdziałka 1280x1024 wszystko na high, teren i woda na low, AAx2, cienie off. 3) rozdziałka 1024x768 wszystko na high, teren i woda na medium, AAx2xQ cienie na v. high Cienie (oprócz very high) to tragiczna pikseloza :angry: Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja gram w 1280x1024 wszystko na max bez AA i smiga elegancko, a wyglada bajerancko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Czy istnieje coś takiego jak patch pl? byłem niecierpliwy i załatwiłem grę z zachodu i gram w wersje en :/ wolałbym jednak grać w pl... btw. na forum nie przestawiono czasu i jest godzinę do przodu :) Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Czy istnieje coś takiego jak patch pl? byłem niecierpliwy i załatwiłem grę z zachodu i gram w wersje en :/ wolałbym jednak grać w pl... jest, podawałem go stronę wcześniej 2565189[/snapback] btw. na forum nie przestawiono czasu i jest godzinę do przodu :) sam se musisz przestawić w Panel kontrolny>>>Ustawienia forum ps masz jeszcze link do patcha 1.03: http://www.gamershell.com/news/37521.html Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 jak mam "gołą" grę to w jakiej kolejności instalować? najpierw spolszczenie czy patch? i czy żeby wgrać patch 1.03 trzeba mieć 1.02? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) jak mam "gołą" grę to w jakiej kolejności instalować? najpierw spolszczenie czy patch? i czy żeby wgrać patch 1.03 trzeba mieć 1.02?Spolszczenie później wchodzisz w multiplayer i instalują ci sie automatycznie patche do 1.04 ale sie męczyłem z tą misją Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 spolszczenie niestety zwaliło mi grę :/ jak je zainstalowałem to przy próbie włączania gry wyskakuje komunikat, że nie może znależć wersji 1.0 i żebym sprawdził czy mam ostatni aktualny patch :/ jakieś rady?? zaraz zrobie reinstal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 1) zainstaluj grę 2) skopiuj spolszczenie 3) odpal C&C Control Center (szukaj w menu start, lub uruchom C&C3.exe z parametrem -ui) 4) w Control Center zmień język na PL 5) następnie Sprawdź Aktualizacje. Program ściągnie sam odpowiednie łatki i je zainstaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) panowie rozwaliłem już wszystkie budynki/jednostki wroga, a ta zbugowana gra pokazuje mi jeszcze jeden cel :), ale tam nic niema może robie coś źle ?? ;) edit wczytałem misję od nowa i załapało :) Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 1) zainstaluj grę 2) skopiuj spolszczenie 3) odpal C&C Control Center (szukaj w menu start, lub uruchom C&C3.exe z parametrem -ui) 4) w Control Center zmień język na PL 5) następnie Sprawdź Aktualizacje. Program ściągnie sam odpowiednie łatki i je zainstaluje. a masz może link do takiego spolszczenia co trzeba ręcznie kopiować? @cavarr podał link do spolszczenia które ma instalator i samo sie instaluje i to ono zwaliło mi gre. Teraz boje sie instalować spolszczenie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Żeby Spolszczenie działało należy postąpić następująco: 1. Wejść do Rejestru ( start --> uruchom --> wpisać "regedit") Zmienić w rejestrze scieżke - HKEY-LOCAL-MACHINE - Software - Electronics Arts - Command And Conquers w Localize z en_us na "pl" 2. Wykasuj pliki z folderu z grą: Launcher Lang-english CNC3_english_1.0.SkuDef 2. Rozpakować pliki do katalogu z grą Cieszyć sie profesjonalna Polską wersją językową by Azazel http://rapidshare.com/files/24816573/POLISH.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) http://rapidshare.com/files/24817949/POLISH.ZIP.html To prawdopodobnie te same spolszczenie, które wrzucił piotrjancy, ale na wszelki wypadek zuploadowałem swoje. Nie zmieniaj nic w rejestrze i nie kasuj nic przed kopiowaniem, po prostu wrzuć pliki do katalogu z grą i zastąp stare. Potem postępuj zgodnie z moimi poprzednimi instrukcjami. Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 thx alCatraz działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...