Powerslave Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 a ja mam inny problem, chcialem z kumplem popykac przez hamachi, gramy kilka minut i nagle wyskakuje taki blad: http://img74.imageshack.us/img74/4104/cnc3om6.jpg ja mam wersje angielska, on polska, czy moze to byc przyczyna? mozemy grac przez pare minut bez zadnego problemu, a nagle nas rozlacza :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 a mi na sprzedzie z podpisu tnie przy 1024 i detalach na high, nawet po podkreceniu proca i grafy cos chyba nie bardzo? optymalizacje do amd zainstalowane w/g właściwej kolejność (z tego forum) stery do grafy 93.71 mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 a mi na sprzedzie z podpisu tnie przy 1024 i detalach na high, nawet po podkreceniu proca i grafy cos chyba nie bardzo? optymalizacje do amd zainstalowane w/g właściwej kolejność (z tego forum) stery do grafy 93.71 mod No nie ma sie co dziwic, bo mi na high detalach + antialising x4, + 1280x1024 tnie, jak gram na 2 brutali, i ida trzy ogromne masssy armii, i jest starcie to tnie, normalnie pokaz slajdow :). Takze co sie dziwic, ze u Ciebie tnie :P :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Kto podpowie jak przejść tą misje?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wyszedł patch 1.05... Ale jest z nim problem (przynajmniej u mnie, choć u mojego kolegi też to występuje) - dość mocno grę zwalnia, i to jedyna widoczna zmiana oprócz zmian parametrów jednostek (min mocno podkręcony zasięg rakieciarzy). Drugi problem, u mnie zdarza się czasem zwis gry (i wyłażą artefakty min dziwne oświetlenie, znika menu - widoczne są tylko napisy) i samoistny reset kompa. Jakieś pomysły na pozbycie się tego problemu (choć podejrzewam przegrzanie RAMu karty)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 czy ktoś gra w tę gierke w necie????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Np ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) W poniedziałek-wtorek dotrze do mnie orginałek. Tak więc posiadaczy orginała zapraszam na meczyk 2vs2 ....... gg 1349397......... PS.Proszę pamiętać o patchu 1.8 :) - rozmiar około 220 mb. Edytowane 30 Września 2007 przez BorysVasiliev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 A wie ktos moze co zrobic z takim bledem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) A masz oryginał? edit Nie zauważyłem tamtego tematu na forum, wszystko jasne :wink: Edytowane 8 Listopada 2007 przez Mac102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 A masz oryginał? edit Nie zauważyłem tamtego tematu na forum, wszystko jasne :wink: Od kumpla zgralem obraz.on mial oryginal.chce zagrac i wywalic z kompa. to jak wiesz co z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Raz piszesz, ze 'moze zgubiles oryginal', a teraz, ze masz od kumpla. Nikt ci nie pomoze rozwiazac tego problemu, bynajmniej na lamach forum. Ja od tygodnia przymierzam sie do Kane Edition, ale jakos nie moge sie zebrac. Edytowane 8 Listopada 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Raz piszesz, ze 'moze zgubiles oryginal', a teraz, ze masz od kumpla. Napisalem " Moze mam akurat oryginal i stracilem plyte majac tylko obraz..". To sie nazywa ironia. Nie musialem Ci pisac co sie z nia dzieje! Nie rozumiem czegos. Jak nie chcesz pomoc to po co sie w ogole udzielasz? zeby mi nawtykac? Edytowane 8 Listopada 2007 przez SeloD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Jedyne co mozesz zrobic w tej sytuacji, to stac sie szczesliwym posiadaczem oryginalnej kopii gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeloD Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Jedyne co mozesz zrobic w tej sytuacji, to stac sie szczesliwym posiadaczem oryginalnej kopii gry ;) Napewno nie bede wiecej prosil o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behemothxx Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Mam pytanie czy musze ściągac wszystkie patche po kolei zeby miec w pełni zaktualizowaną grę czy wystarczy najnowszy 1.9(czy on zawiera wszystko to co poprzednie?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Patch 1.9 ma wszystkie inne w sobie, ale... Jak masz wersje gry 1.8 to się ściągnie kilkanaście mb i będziesz miał 1.9 ; ) Jak masz wersje gry 1.0 to czeka Cię ściągania patcha 1.9, która ma wszystkie inne w sobie (ponad 200 mb) ; ) Jak masz oryginał i chciałbyś pograć to zapraszam na pokój nr 13, tam możesz spotkać polaków w tym mnie ;) Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 oczywiście gorąco zachecamy do zakupu dodatku Gniew Kane'a i powiekszęnia Polskiej sceny C&C. Dodatek będzie 28 marca 2008r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Ja już swój egzemplarz zaklepałem i czekam z niecierpliwością :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lycone Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 @BorysVasiliev Jaki masz nick w C&C : ) ? Co do KW to jest świetna. Dużo nowych taktyk, myków itd. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbih Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) hehe .. ja dziś albo jutro kupuje .. ponoć mają w saturnie już :D edit: no i [gluteus maximus] .. nie mają we Wrocławskim Saturnie .. trzeba czekać do 28. trudno edit: od kiedy d u p a z i m n a jest przekleństwem???? lol Edytowane 26 Marca 2008 przez Zbih Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) ostatnio zaczalem grac w dodatek (Gniew Kane'a), po paru misjach zaczalelo mnie wywalac do windowsa. aktulanie nie mam screena z tym komunikatem, ktory pokazuje mi sie ale zaczyna sie tekstem E_OUTOFMEMORY. gram na takim konfigu jak w syg'u, winxp reinstalka robiona, rejestr czyszczony, stery zmianialem, directx - aktulany, na innch grach zero problemow (przeszedlem ostatnio crysis) Edytowane 27 Marca 2008 przez tOmki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Superhiperman . :) czasem jestem na HSTV i czasem na 13 - ale dla mnie to za mastahy jestescie wiec pykam gdzies 3/3 i 4/4 Umnie w wiosce gierka była w EMPIKU 25 marca więc napewno już jest jeśli ktoś nie kupił-a warto POLECAM :) Edytowane 27 Marca 2008 przez BorysVasiliev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Heh. Ten dodatek to dramat , zaluje wydanych pieniedzy! Dlaczego ? to sami sie przekonacie pokonujac ostatna 13 misje , jesli takie jest zakonczenie to dla mnie CnC skonczyl sie na red alercie :) ( chociaz to inny klimat troche ) Odcinanie jeb***ch kuponow teraz tylko i to wszystko. DNO. Lepiej sciagnac sobie map packa jakiegos i byloby to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Heh. Ten dodatek to dramat , zaluje wydanych pieniedzy! Dlaczego ? to sami sie przekonacie pokonujac ostatna 13 misje , jesli takie jest zakonczenie to dla mnie CnC skonczyl sie na red alercie :) ( chociaz to inny klimat troche ) Odcinanie jeb***ch kuponow teraz tylko i to wszystko. DNO. Lepiej sciagnac sobie map packa jakiegos i byloby to samo.Ja to po prostu zaluje calej kasy i na c&c3, i na ten dodatek, no tragedia. Co dodali w tym 7GB? 2 nowe dzwieki jednostek, podzial na podrasy, teraz kazda rasa sklada sie z 3, czyli razem 6, ale roznia sie jednostkami. Co innego? Hm moze z pare jednostek nowych ktore mozna policzyc na palacach, + 5-10 nowych map. Nie dzieki, ale za takie cos to ja podziekuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 ja tam i tak singla nie gram - multi sie liczy. Zalezy kto co lubi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Kupiłem EK C&C tiberium wars....i jest do kitu.....nie ma nawet etui/boxa albo czegoś podobnego na płyty ! Leżą tylko w wielkim pudle na jakimś wytłoczeniu materiałowym które się przykleja to płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 ja tam i tak singla nie gram - multi sie liczy. Zalezy kto co lubi!Jesli chodzi o multi to akurat w moim odczuciu ( i nie tylko bo u siebie na lanie znam pare osob podzielajacych me zdanie na ten temat ) tez cnc3 kuleje na maxa, klimat tej serii chyba przepadl bezpowrotnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość felek111 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Czy path 1.9 zawiera zmiany z poprzednich patchy? I wystarczy tylko zainstalować tylko ten? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Czy path 1.9 zawiera zmiany z poprzednich patchy? I wystarczy tylko zainstalować tylko ten? TAK było pisane o tym wyżej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...