Muminek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam serdecznie. Mecze sie juz od dawna z ABADON GPU PRO... Problem mam taki iż tempetarury wyzsze niz na orginalnym chlodzeniu. Nie wiem co jest grane? Za slabo przykrecony blok ? Juz tyle kombinowalem ze chyba mi sie na rogach rdzen zaczyna kruszyc.... Wiec chyba jednak nawet za mocno dokręcam..... Bardzo prosze o jakies fotki jak to zamocowaliscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 a moze za slaba pompka lub chlodzniczka ? a moze za slaba pompka lub chlodzniczka ? albo pasty za duzo .. a co szkodzi dokrecic bloczek :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 a masz spręzynki do mocowania? one zapewniają optymalny docisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Też mam taki bloczek - temperatura na GPU 6800GT (nie kręcony) pokazywana przez kartę to 42C w stresie 55C jak miałem zwykłe chłodzenie temperatury były w granichach 60 IDLE - 75 STRES. Faktycznie dokręciłem dobrze, użyłem dobrej pasty (nie za dużo) pompę mam CWU i dużą chłodnicę od wartburga (chyba) z 6-cioma wentylami 120mm na niej. Jak wyłączę wentyle - temperatura GPU sięga 50C w IDLE. Czyli u mnie różnica wynioła min. 10C. Nic nie wiedząc o Twoim WC można tylko wróżyć lub zgadywać... zapodaj jakąś fotkę, karty z blokiem i ukłądu - będzie łatwiej pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 to ten bloczek jest taki słąby? zastanawiam sie nad kupnem jakiegos uzywanego bloku na grafe, rozwazałem abadona, a tu zonk, dziadostwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 to ten bloczek jest taki słąby? zastanawiam sie nad kupnem jakiegos uzywanego bloku na grafe, rozwazałem abadona, a tu zonk, dziadostwo?Bloczek jest dobry. Mam go na x1900 i jest OK. Coś musi być źle z montażem albo z pozostałymi komponentami WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ...być może blok nie jest za słabo, lecz za mocno przykręcony. wygina się laminat i blok nie przylega całą powierzchnią do rdzenia (twoja karta ma duży, czy mały rdzeń ???) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...