insektcc Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witam Mam taki problem z winampkiem. Mianowicie mam plytki CD z setami tranceowymi gdzie jest np. 10 trackow. Plytka jest nagrana bez przerw miedzy utworami. W foobar jest git, w WMP tez, no wszedzie jest git tylko w winampie sa przerwy miedzy utworami. Jak temu zaradzic? Jakis plug czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Możesz skopiować którąś z dwóch wtyczek: http://soundviolator.freehost.pl/gapless.zip Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No spoko dziala. Tylko fajnie by bylo jakby wspolpracowalo z wtyczka resamplujaca :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A spróbuj takie coś (pierw wyłącz gapless): Preferences -> Output -> DirectSound Output, Configuration. Zakładka Buffering i ustawiasz tak: Potem na zakładce Other, dajesz tak: U mnie działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 :zonk: Dziala! Dokladnie o to mi chodzilo. Wielkie dzieki soulburner. Tobie tez DJ_Ant. PS. Czy ktorys z was bawi sie abletonem live? Tak zebym wiedzial do kogo sie zwracac w razie czego. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...