Sushan Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Która kupić 1.Epox EP-9NPA Ultra nVidia nForce4 Ultra 2.Epox EP-9NPA+ Ultra nVidia nForce4 Ultra 3.Epox EP-9NPAJ nVidia nForce4 Ultra Prosze brać pod uwage o/c , stabilną prace i bezproblemowość!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Nie ten dział, opcja numer dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sushan Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 soory pomyliłem się z działem ale tródno przepraszam . A podasz jakiś argumen t dlaczego ta a nie inna?? bardzo procze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) soory pomyliłem się z działem ale tródno przepraszam . A podasz jakiś argumen t dlaczego ta a nie inna?? bardzo procze Po 1. Słownik ortograficzny sobie kup Po 2. Nr.2 bardzo dobre mobo, stabilna, wydajna i bardzo dobre możliwości O/C. Po 3. To trUdno(<---tak się pisze TRUDNO!) aż kuje w oczy to twoje "tródno"... I nie tylko to Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 tylko gdzie mozna dostac nowa 9npa+ ultra oto jest pytanie...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A ja jeszcze się podłączę ;) Czym się różnią Epoksy 9NPA+, 9NPA3 i 9NPAJ (wszystkie w wersjach SLi)? Albo inaczej - który jest najlepszy i dlaczego:!: ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A ja jeszcze się podłączę ;) Czym się różnią Epoksy 9NPA+, 9NPA3 i 9NPAJ (wszystkie w wersjach SLi)? Albo inaczej - który jest najlepszy i dlaczego:!: ??? 9NPA+ Ultra - ma największe możliwości oc, porównywalne z DFI 9NPA Ultra - trochę gorzej się podkręca, brak niektórych akcesoriów występujących w + 9NPA3 Ultra - nowa rezizja 9NPA+ Ultra (zmienione rozmieszczenie elementów na PCB) 9NPAJ - tu jest cyba gorszy zintegrowany dźwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 9NPA+ Ultra - ma największe możliwości oc, porównywalne z DFI 9NPA Ultra - trochę gorzej się podkręca, brak niektórych akcesoriów występujących w + 9NPA3 Ultra - nowa rezizja 9NPA+ Ultra (zmienione rozmieszczenie elementów na PCB) 9NPAJ - tu jest cyba gorszy zintegrowany dźwięk. Znaczy 9NPA3 Ultra jest najlepsza rozumiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Znaczy 9NPA3 Ultra jest najlepsza rozumiem?Narazie tego nie jestem w stanie stwierdzić, bo nigdzie nioe widziałem jeszcze jej testu. Mogę powiedzieć, że bardzo dobry jest 9NPA+ Ultra. W teamcie o tej płycie osiągnięto HTT 465MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...