makowiec Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Mam pewien problem. Ściągnąłem pewnein programik: windows accelerator (coś w tym stylu) była tam taka opcja wyczyść cache DNS i gdy ją włączyłem internet przestał działać. W domu mam switcha, który dzieli sygnał z sieci lokalnej na 2 kompy. W tym drugim komputerze wszytko jest ok, tylko w moim pobiera jakiś dziwny ip, skonfigurowanie sieci samodzielnie też nie pomogło. Pomocy nie wiem jak mam się za to zabrać :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 niezrobiłes tym programem czegoś takiego jak backup ? jak nie to format i na nowo konfiguracja (to zawsze działa) :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Po co od razu format może coś nie tak z dns-ami nie działa w ogóle net czy tylko się strony nie ładują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...