alepajonki Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) Co sądzicie o tym, żeby kupić oryginalny pad do PlayStation 2 (Sony DualShock, a nie żadne podróbki) i przejściówkę. Bo mam już dosyć badziewnych padów do PC. W sumie jedyne godne uwagi to tylko najdroższe Saiteki (powyżej 150 zł), a i tak mam co do nich wiele zastrzeżeń. Tak więc co sądzicie o takim rozwiązaniu? Bo sprzęt jest pierwsza klasa, a cenę da się przeżyć (około 50zł za pad i 30zł za przejściówkę). Co do przejściówek spotyka się różne wariacje. Często widuję przejściówki mające zarówno USB i GamePort (np. tutaj). O co chodzi? Bo wolałbym, żeby można było podłaczyć dwa pady pod jedno USB (słyszałem, że takie są). Gdyby ktoś mógł się rozejrzeć byłbym bardzo wdzięczny ;) Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Uwazamy, ze to bardzo dobre rozwiazanie. Z jednym zastrzezeniem - oryginalny pad Sony do PS2 kosztuje co najmniej 70zl (mowie o nowce). Wszystko ponizej to najprawdopodobniej podrobki. Temat padow byl juz wielokrotnie poruszany w tym dziale, uzyj szukajki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=197635 ta przejsciowka z linka jest oky, niestety ma problem z bezprzewodowymi. ale tak to wszystkie na niej smigaja, analogi dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 przejsciwke mozesz sobie sam zrobic, wydasz moze z 5 zl i bedzie pod port drukarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 przejsciwke mozesz sobie sam zrobic, wydasz moze z 5 zl i bedzie pod port drukarki How To? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...