imba18 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Wiatam dzis wlanczam mojego kompa a tam jakies kolory jak bym mial win 98 i sterwownikow nie mial zainstalowanych do kart graf kolory to takie ze szok ...mowie ladnie ktos sie bawil ustawieniami monitora(FuJitsu e175) jak ja teraz dojde do tego ... skaka caly pulpit skacze pasek startu co 20 sec o 0.5 cm idzie w dol ...pieknie ...przeinstalowalem stery trzepnolem monitroem niby wrocilo do normy ale jak mam czarne kolory np jakas stronka co sama czern to mi sie wydaje ze cos kolory mam zle ustwaione bo strasznie ciemnawo jest ... i teraz pytanko czy jest mozlwowsc powrocic do ustwaien ktore mialem kiedys(monitora).... przed tym ZEPSUCIEM bo teraz to ja nie wiem moze karta graf sie cos popsula ;/ ... ? PLZ HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: (...) 6. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...