S.W.A.T Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam, od pewnego czasu wyskakują mi take oto bluescreeny: screen#2 http://img376.imageshack.us/img376/7482/zdjcie0087ua.jpg a tak pokazuje (wyslij raport itp..) jak zrobie resa: Możliwe, że to padnięty dysk? Dysk to 80GB Samsung, mam go okolo 2-3 lat... Gdy taki incydent sie zrobil nie raz to dotykalem dysku ręką i byl wylaczony, NIE PRACOWAL! Zrobilem restart i zawsze po wlaczeniu w biosie on sprawdza dyski itp... i tam jest Presss F1 itp. To minelo z 5 sekund zamiast dysk ruszył :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendor Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Tez tak mam z moim samsungiem 80 gb. Sprawa jest bardzo prosta do rozwiązania. Po prostu grzeje się. Ja wyjąlem swój i polozylem gdzies w obudowie i nie ma juz problemów. A towarzyssy potem taki odglos rozpedzania sie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 tak! :] mozliwe, ze to temperatura bo w czasie pracy mam z 30*C, ale w grach nigdy tego nie bylo! Dobrze wiedzieć, ze to temperatura :] Kupie razem z 2gim samsungiem jakiegos fandera na bok! THx!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...