wegorz91 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 witam Przegladałem troche forum i nie znalałem nigdzie jakiegos tematu gdzie opisane by było jak krecic swoje pamieci, jak sprawdzac wyniki swoich pamieci , w jakich programch i takie tam.... :-| Sam w dziedzinie oc jesli chodzi o pamieci jestem poczatkujacy chciałbym sie dowiedzic jak sie je kreci...I zapewne kazdy ktory jest zielony w tym temacie chciał by sie czegos o tym dowiedziec..... Proponuje zeby w tym temacie opisywac przebieg krecenia swoich pamieci, dokladnie jak to zrobiliscie i gdzie to ustawiliscie..... Chciałby podkrecic swoje pamiatki ale nie wiem jak prosze o POMOC.... Jezeli był juz podobny temat to sorki Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) FAQ - Overclocking pamięci dla początkujących A jednak był taki temat... Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez shaqal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Cos kiepsko ostatnio ludzie szukaja [: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...