Stemek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam co sądzicie na temat notebooków tej firmy chodzi za mną model CH M600, w cenie 4600 Sprzęt ma zastąpić stacjonarnego wykorzystanie - wszystko - choć gry tylko starsze tylko nie proponujcie mi Acerów - bo jakoś po przczytaniu ...... stron forum Acer odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 jako marka papryczki maja dobra opinie ale malo sie ich sprzedaje. Co do Acera to ja tez odradzam puki serwisu nie zmienia kompletnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam co sądzicie na temat notebooków tej firmy chodzi za mną model CH M600, w cenie 4600(...) A za mną M570A z 7800GTX... B) Tylko jakichkolwiek testów i recenzji jest jak na lekarstwo (nie licząc tej tutaj)Jestem w kontakcie z osobą która posiada już paprykę z 7800gtx,ale zbyt wiele jeszcze nie powie,bo ma go kilka tygodni... Gdyby ktoś dysponował jakimiś wiarygodnymi linkami z testami/recenzjami/zdjęciami to byłbym wdzięczny :D A propo zdjęć to zwróciłem się z taką prośbą do jednego z polskich sprzedawców ChiliGREEN'a w Polsce a ten odparł,że takich zdjęć nie posiada :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A propo zdjęć to zwróciłem się z taką prośbą do jednego z polskich sprzedawców ChiliGREEN'a w Polsce a ten odparł,że takich zdjęć nie posiada :mur:spróbuj zadzwonić do NTT - oni są dystrybutorem więc może coś mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Pytania serii co Kupic powinny bc zamieszczane w odpowiednim podforum!!! :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...