Gość Kaaban Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Przed chwilą kiedy chciałem usciąść do TV (raz do roku) w celu obejrzenia meczu dostałem szału bo moja starsza i siostra stwierdziły, że one oglądają jakies ******** seriale :angry: . W takim układzie nie wyobrażam sobie MŚ :mur: . Potrzebuje karty TV jak najtańszym kosztem ;), ile musiał bym wyłożyć na karte TV jakąśkonkretniejszą jakości cel to tylko mecze i czasem jakiś film (jak jest fajny)... W temacie jestem zupełnie zielony więc prosze nie bić za głupie pytania. Jednym słowem co polecacie i jaka firma?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a jaka to ma być karta do odbioru jakiej telewizji, cyfrowej ?? analogowej ?? jak cyfrowa to coś pokroju tego na allegro jest tego w trzy i trochę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 winfast tx 2000 xp expert jakos lekko ponizej 200 zl totalny wypas wedlug mnie najlesza za ta cena sam ja mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 spoko rozejrze się za nią ;) zapomnialem napisać analogowa oczywiście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ja w piwnicy wykopalem kworlda 7134 i tez nie nazekam a na allegro znajdziesz za 60 zyko uzywke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) ja w piwnicy wykopalem kworlda 7134 i tez nie nazekam a na allegro znajdziesz za 60 zyko uzywkea jak z jakością obrazu da sie oglądać? takie cos? http://www.allegro.pl/item99705298_kworld_...d_zlotowki.html Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 nie widze roznicy miedzy zwyklym tv pozatym tv nadaje w niskiej ozdzialce cos kolo 640x480 a i na mojej jest napis vstream a nie tv capture Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jest gdzieś na forum jakiś topic o kartach telewizyjnych tzn o ich rodzajach itd ja nie mogę znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...