MicJes Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ile to jest teraz warte(uzywane) i warto w to inwestowac?? A moze jakis nowy Mint 6 kanalow??? Nie mam pojecia.Albo jakas inna dobra(tania) dzwiekowka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 hercules III fortissimo, terratec dmx jakis, albo live. w zaleznosci od zasobnosci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Z kart do 50zł. IMHO oplaca sie kupic CMI 5.1(nie pamietam dokladnej nazwy), slyszalem ja i jest naprawde niezle, co do minta nie polecam podobno slay, ja jade caly czas na AC'97 (zintegrowany realtek) i nie narzekam dla mnie jak najbardziej narazie wystarczy. Moze tu cos znajdziesz http://www.cmedia.com.tw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jakz plyta iotp to uzywane mozesz kupic za 100, ale nie wiecej! nowa kosztuje 140-150 :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jak podłączasz więcej niz 2 głośniki to warto zanwestować , ale jak nie to zwykła ac97 starczy, czyli odpowiednio jak nie masz na płycie to najtańsz dźwiękówka za 30 zeta i już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jak podłączasz więcej niz 2 głośniki to warto zanwestować , ale jak nie to zwykła ac97 starczy, czyli odpowiednio jak nie masz na płycie to najtańsz dźwiękówka za 30 zeta i już tak a idac twoim tokiem rozumowania nalezy dokupic pierdziawki komputerowe za 30 zeta i cioeszyc sie super dzwiekiem...;.... ehhhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Skoro podłączam jakiś badziew do kompa to nie widzę powodu dla jakiego miałbym ładowaćszmal w ekstra karte. A "pierdziawka" za 30 zupełnie wystarcza żeby pograć i posłuchać mp3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Skoro podłączam jakiś badziew do kompa to nie widzę powodu dla jakiego miałbym ładowaćszmal w ekstra karte. A "pierdziawka" za 30 zupełnie wystarcza żeby pograć i posłuchać mp3niektorym wystarcza. zwlaszcza tym z sluchem popsutym przez wycie gownianych glosniczkow. nar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 zresztą te zintegrowane Realteki ALC650 są według mnie bardzo dobre. Porównywalne z LIVEm. Ja właśnie używam tego Realteka i w związku z tym sprzedaję swojego MUSE XL. Też był niezły ale ten zintegrowany Realtek jest znacznie lepszy P.S. Macie może linki do testów zintegrowanych dźwiękówek??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 zresztą te zintegrowane Realteki ALC650 są według mnie bardzo dobre. Porównywalne z LIVEm. Ja właśnie używam tego Realteka i w związku z tym sprzedaję swojego MUSE XL. Też był niezły ale ten zintegrowany Realtek jest znacznie lepszy P.S. Macie może linki do testów zintegrowanych dźwiękówek??? a ile kcesz za trego herculesa??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...