Skocz do zawartości
MicJes

SB Live 5.1

Rekomendowane odpowiedzi

Z kart do 50zł. IMHO oplaca sie kupic CMI 5.1(nie pamietam dokladnej nazwy), slyszalem ja i jest naprawde niezle, co do minta nie polecam podobno slay, ja jade caly czas na AC'97 (zintegrowany realtek) i nie narzekam dla mnie jak najbardziej narazie wystarczy. Moze tu cos znajdziesz http://www.cmedia.com.tw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak podłączasz więcej niz 2 głośniki to warto zanwestować , ale jak nie to zwykła ac97 starczy, czyli odpowiednio jak nie masz na płycie to najtańsz dźwiękówka za 30 zeta i już

tak a idac twoim tokiem rozumowania nalezy dokupic pierdziawki komputerowe za 30 zeta i cioeszyc sie super dzwiekiem...;....

ehhhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro podłączam jakiś badziew do kompa to nie widzę powodu dla jakiego miałbym ładowaćszmal w ekstra karte. A "pierdziawka" za 30 zupełnie wystarcza żeby pograć i posłuchać mp3

niektorym wystarcza. zwlaszcza tym z sluchem popsutym przez wycie gownianych glosniczkow. nar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zresztą te zintegrowane Realteki ALC650 są według mnie bardzo dobre. Porównywalne z LIVEm. Ja właśnie używam tego Realteka i w związku z tym sprzedaję swojego MUSE XL. Też był niezły ale ten zintegrowany Realtek jest znacznie lepszy

P.S. Macie może linki do testów zintegrowanych dźwiękówek???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zresztą te zintegrowane Realteki ALC650 są według mnie bardzo dobre. Porównywalne z LIVEm. Ja właśnie używam tego Realteka i w związku z tym sprzedaję swojego MUSE XL. Też był niezły ale ten zintegrowany Realtek jest znacznie lepszy

P.S. Macie może linki do testów zintegrowanych dźwiękówek???

a ile kcesz za trego herculesa???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...