DonCorleone91 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Witam! Każde radio w Renault ma kod. Ja mam lagune i jak czytałem instrukcje to tam również jest 4 cyfrowy kod. Znajduje się on gdzieś w instrukcji a jeśli twój znajomy nie ma instrukcji to lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Ale ktora instrukcje? To ze on powinien byc to ja wiem :( Instrukcja radia jest ale tam kodu nie ma. Instrukcja meganki chyba tez gdzies jest ale to tam nie ma raczej. Nie wiem sam :| Jak widzialem na stronce to taka mala karta bankowa powinna byc CHYBA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Musiałbym poszukać! Jak znajde to dam znać. Jeżeli twojemu qmplowi nie uda się odblokować radia to czeka go chyba wymiana na nowe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 to co mi podales to jest numer produktu "FD0698064112600" natomiast numer seryjny powinien wygladac tak: RNxxxFWxxxxxxx gdzie x to cyfra musisz poszukac czegos takiego bo numer poroduktu z reguly na wszystkich radiach jednej serii jest taki sam i nic sie z niego nie odczyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 A mój tata dał w VW T4 dyszkę i zrobili na miejscu. Radyjko trzeba wyjąć i tam gdzieś powinien być numer który trzeba wklepać na "klawiaturze" radia. Ale nie gwarantuję że tak jest... POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 @P@weł_m, to by było zupełnie bez sensu! Bo co to za zabezpieczenie przed kradzieżą, skoro ten numer byłby na odwrocie radia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Wlasnie :) Narcyz dobrze gada. Napisalem sms do Niego jak powinien wygladac ten numer, ale o tej godzinie to chyba duzo nie zrobi :) DonCorleone napewno nie wymiana na nowe <lol56000> Na radiu nie pisze kod na 100% A wiecie gdzie tren numer seryjny jest? NA tyle/boku radia? EDIT/ Nie wiem, nie ma na radiu takiego kodu jak "zwór" :| Czy ten kod jest na radiu czy gdzies indziej? Edytowane 6 Maja 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Sprawdziłem w mojej instrukcji od mojej Renault`óweczki i ten kod jest przyklejony specjalną nalepką na spis treści instrukcji radia ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) zadzwon do ASO renault, jezeli radio jest radiem zamontowanym w fabryce (ten konkretny egzemplarz musialbyc w tym samochodzie w momencie wyjazdu z fabryki) to podadza ci ten numer po VIN samochodu, z reguly za free Edytowane 7 Maja 2006 przez johnson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) No napewno jest od nowości chyba ze wymieniali go bo się popsuło (ale to i tak w salonie renault), instrukcja od radia jest! Dzisiaj do Niego wpadne CHYBA zalezy czy bedzie mial czas to zobaczymy czy w tym spisie treści jest. Jak nie no to elektornik/salon renault...Odezwe się dzisiaj wieczorem/jutro czy kod jest czy dalej go nie ma. A jak ta naklejka wyglada? Taka jakby "3D" ?Czy zwykla biala naklejka? EDIT (po kumplu) : Bylem u Niego, przejzelismy cale radio dookoła, Numery seryjnego ani widu ani słychu. W instrukcji to samo, nie ma kodu ani numeru seryjnego. JEst tylko jakas naklejka zwykla z takim czyms jak kod kreskowy i pod tym numer jakis, ale to raczej nie to bo nie wyglada jak na wzzorze, nie zaczyna się od litery, nie ma liter w ogóle... Noi co teraz? Nie ma numeru seryjnego to teraz kumpel szuka żeby kupić takie samo na allegro :| To naprawde juz ostatecznośc? Edytowane 8 Maja 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Rozkrec radio, zobacz na jakim procu oraz pamieci jest oparte i wyciagnij z tego kod :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Jak wyciagne z tego kod? LOL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Co to za pytanie? Oczywiscie ze programatorem przeciez nie widlami... W zaleznosci od konstrukcji kod siedzi na przyklad w procesorze, pamieci eeprom lub ustawiany jest na diodach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 A skad ja sie mam na tym znać ? ;) Skad mam wziac sprzet i w ogóle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Kup i sie ucz albo idz do kogos kto ma i wie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Taa kupić sprzet ? TO lepiej kupic radio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...