pitbike Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam. Planuje zakup drukarki, bo 2 letni hp 3550 sie posypał. Zastanawialem sie nad drukarka i skanerem w jednym , za duzo skanowania nie mam, ale sie zdaza. Moze czasami jakies zdjecie wydrukowac albo grafike. Prosilbym o porade w wyborze urządzenia, Drukarka najczesicej wykorzystywana ndo referatow i sprawozdan. Najlepiej tania w eksploatacji, a cena do 500 nie znaczy ze musi to byc akurat tyle :) tzn tansze tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Ja także się podłączam ;) Generalnie najlepsza do 500 złotych jest HP PSC 1610 [Apollo - 480 zł]. Jednak obiło mi się o uszy, że Canonc PIXMA MP450 [Pixmania - 479 zł] jest także wyjątkowo udany. Czekam na opinie/testy/recenzje/porównania i z góry dziękuję. Canon o swoim dziele :D O co chodzi z Photo All-In-One z kasetą FINE (tusz)? Czy ma on osobne kardridże na każdy z kolorów bazowych czy wszystko w jednym (jak wynika z nazwy :lol2:). PS. Chyba Canon okaże się lepszy, ponieważ jak przeszukiwałem sklepy jego cena zaczyna się od 600 złotych (nie licząc Pixmanii). Edytowane 1 Maja 2006 przez Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 najmniej problemow jest z hp, i w srodku przynajmniej maja jakies czesci ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 a ja mam złe doświadczenia hp zaraz po upływie gwary drukarka sie rozpadła dwukrotnie (jeden model po roku drugi) teraz leży na szafie a ja jade kupić cos taniego co będzie miało przynajmniej prawo sie rozlecieć po roku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) a ja mam złe doświadczenia hp zaraz po upływie gwary drukarka sie rozpadła dwukrotnie (jeden model po roku drugi) teraz leży na szafie a ja jade kupić cos taniego co będzie miało przynajmniej prawo sie rozlecieć po roku.... miales hp3820?:> bo akurat ten model mial wade fabryczna. Edytowane 2 Maja 2006 przez XwA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 ja od 1.5 roku jestem szczęsliwym posiadaczem hp1315 i jestem bardzo zadowolony :D polecam hp, mam 3 drukarki w domu ( ojciec jest maniakiem.. mam hp5610 w salonie..) jako skaner,drukarka, xero sprawdzają się idealni ! każdy jest zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) miales hp3820?:> bo akurat ten model mial wade fabryczna.hp 3420 a teraz kupiłem Epson'a C48 ma chodzić i dawać się łatwo i tanio napełniac jak mój poprzedni model tzn. kilka ryz papieru szkicem za 20 zł można było wydrukować- koszt strzykawy, jeszce nie podłączałem bo wqrzony jestem miałem wócić spowrotem do wrocka żeby do reloir merlina po rurke 25 śred. wew i 1,5 metra długa i 12 atmosfer+ miała trzymac no i soczewki siostrze na mature a wyjechałem na... autostrade :/ oferma :( Edytowane 2 Maja 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Wracając do głównego wątku - co możecie powiedzieć o Canonie MP 450 ? Bez presji, ale lekko mi się spieszy z odpowiedzią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Dobra - kupiłem już HP 1610 i powiem, że........ PEŁEN WYPAS ;) Nic nie mogę mu zarzucić - jakość skanów (9/10), druk (10/10) i jest bardzo szybka (przynajmniej w porównaniu z 940c). Jedyny ból to, że leci tylko na oryginałach ;) Alternatywa to napełnianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Dobra - kupiłem już HP 1610 i powiem, że........ PEŁEN WYPAS ;) Nic nie mogę mu zarzucić - jakość skanów (9/10), druk (10/10) i jest bardzo szybka (przynajmniej w porównaniu z 940c). Jedyny ból to, że leci tylko na oryginałach ;) Alternatywa to napełnianie. tez mam HP 1610 juz prawie rok i jestem bardzo zadowolony wiec mysle ze wszytsko bedzie ok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 To ja sie dołącze do tematu. Miałem brać HP PSC1610, ale byłem dzisiaj w sklepie i sie okazało ze sa niedostepne i polecono mi Canona MP170, czy sie opłaca go brac?? Czy pozostac przy HP?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja bym został przy HP :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...