Skocz do zawartości
pitbike

Urządzenie Wielofunkcyjne Do 500zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Planuje zakup drukarki, bo 2 letni hp 3550 sie posypał. Zastanawialem sie nad drukarka i skanerem w jednym , za duzo skanowania nie mam, ale sie zdaza. Moze czasami jakies zdjecie wydrukowac albo grafike. Prosilbym o porade w wyborze urządzenia, Drukarka najczesicej wykorzystywana ndo referatow i sprawozdan. Najlepiej tania w eksploatacji, a cena do 500 nie znaczy ze musi to byc akurat tyle :) tzn tansze tez :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także się podłączam ;)

Generalnie najlepsza do 500 złotych jest HP PSC 1610 [Apollo - 480 zł].

Jednak obiło mi się o uszy, że Canonc PIXMA MP450 [Pixmania - 479 zł] jest także wyjątkowo udany.

Czekam na opinie/testy/recenzje/porównania i z góry dziękuję.

Canon o swoim dziele :D

O co chodzi z Photo All-In-One z kasetą FINE (tusz)? Czy ma on osobne kardridże na każdy z kolorów bazowych czy wszystko w jednym (jak wynika z nazwy :lol2:).

PS.

Chyba Canon okaże się lepszy, ponieważ jak przeszukiwałem sklepy jego cena zaczyna się od 600 złotych (nie licząc Pixmanii).

Edytowane przez Venice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam złe doświadczenia hp zaraz po upływie gwary drukarka sie rozpadła dwukrotnie (jeden model po roku drugi) teraz leży na szafie a ja jade kupić cos taniego co będzie miało przynajmniej prawo sie rozlecieć po roku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam złe doświadczenia hp zaraz po upływie gwary drukarka sie rozpadła dwukrotnie (jeden model po roku drugi) teraz leży na szafie a ja jade kupić cos taniego co będzie miało przynajmniej prawo sie rozlecieć po roku....

miales hp3820?:> bo akurat ten model mial wade fabryczna.

Edytowane przez XwA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja od 1.5 roku jestem szczęsliwym posiadaczem hp1315 i jestem bardzo zadowolony :D polecam hp, mam 3 drukarki w domu ( ojciec jest maniakiem.. mam hp5610 w salonie..)

jako skaner,drukarka, xero sprawdzają się idealni ! każdy jest zadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miales hp3820?:> bo akurat ten model mial wade fabryczna.

hp 3420 a teraz kupiłem Epson'a C48 ma chodzić i dawać się łatwo i tanio napełniac jak mój poprzedni model tzn. kilka ryz papieru szkicem za 20 zł można było wydrukować- koszt strzykawy, jeszce nie podłączałem bo wqrzony jestem miałem wócić spowrotem do wrocka żeby do reloir merlina po rurke 25 śred. wew i 1,5 metra długa i 12 atmosfer+ miała trzymac no i soczewki siostrze na mature a wyjechałem na... autostrade :/ oferma :( Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra - kupiłem już HP 1610 i powiem, że........ PEŁEN WYPAS ;)

Nic nie mogę mu zarzucić - jakość skanów (9/10), druk (10/10) i jest bardzo szybka (przynajmniej w porównaniu z 940c).

Jedyny ból to, że leci tylko na oryginałach ;) Alternatywa to napełnianie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra - kupiłem już HP 1610 i powiem, że........ PEŁEN WYPAS ;)

Nic nie mogę mu zarzucić - jakość skanów (9/10), druk (10/10) i jest bardzo szybka (przynajmniej w porównaniu z 940c).

Jedyny ból to, że leci tylko na oryginałach ;) Alternatywa to napełnianie.

tez mam HP 1610 juz prawie rok i jestem bardzo zadowolony wiec mysle ze wszytsko bedzie ok :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi