Recall1982 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam. Ostatnio bardzo zainteresowałem się tą obudową: http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1626 Przeszukałem dział o obudowach, ale nie znalazłem nic na jej temat (może źle szukam). Czy ktoś na forum ma tą obudowę? Jeśli tak to proszę o plusy i minusy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Raczej male szanse ze kto to ma - rzadkosc. Jest bardzo podobna do stackera i aerocoola baydream (Ze wskazaniem na stackera). Jesli masz te 600zl, to chyba lepiej brac stackera, sprawdzone i imo wizualnie lepsze niz ten Aplus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Dziekuję za odpowiedź. Po przemysleniach kupie jednak A+, bede tym pierwszym na forum, ktory bedzie mial ta obudowe. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 mają to w pc-tuning. Jest nawet gdzieś link do recki. Ogolnie niebrzydka ale bardzo delikatna. Ja też bym wolał stackera mając tyle do wydania na bude... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie będziesz pierwszym co ma A+ JA mam passanta black z tej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) BENITO - Chodzilo mi konkretnie o ten model: Aplus CS-1022-5 X-Blade, ze bede pierwszym, kotry ja kupi. Wczesniej mialem A+, tylko ten model: Aplus CS-1020 2A IQ-Eye Black. ;) -=EDIT=- Zdecydowalem sie jednak i biore CoolerMaster - STACKER (RC-810-SSN1). Dziekuje za podpowiedzi. ;) Edytowane 3 Maja 2006 przez Recall1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...