Skocz do zawartości
kamerek

kiedy allegro zawiesza konto, np za brak aktywnosci?

Rekomendowane odpowiedzi

hehe

mi zawiesili za to ze zalozylem dwa konta..

a dokladnie najpierw mialem jedno.. jak jakis debil walnal mi negatywa to zalozylem 2-gie.. a ze na pierwszym mialem ok 26 pozytywow to chcialem je sprzedac za pomaca drugiego konta..

ale niestety jest to zabronione i zablokowali mi oba :D

PS. teraz mam 3-cie.. ale njuz niebede sie chwalil ze mialem juz 2 bo mi i te zablokuja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usuwaja jesli nie placisz lub zrobisz przekret na sklae swiatowa :D. Np sprzedajesz pirackie gry..

Z tego co wiem, to za sprzedaż piratów blokują konto tylko na chwilę....

I czasem powiadamiają odpowiednie organa, więc radziłbym z tym uważać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I czasem powiadamiają odpowiednie organa, więc radziłbym z tym uważać.

Oczywiście nikogo nie zachęcam do przedaży piratów. Jednak na forum Allegro często jest poruszany wątek bierności administratorów serwisu. Zarzuca się im, że osobom łamiącym prawo nie blokuje się kont, ew. robi się to sporadycznie.

Temat ten jest aktualny gdy trafi sie jakiś idiota, który poluje na jak największą liczbę negatywnych komentarzy. W kilka minut licytuje z opcją "kup teraz" w kilkudziesięciu aukcjach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi