kamerek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Jaki sa motywy zawieszenia konta na allegro gdy np ktos ma (0) koment. czy za brak aktywnosci , czy za jakies przekrety>? Pytam moze ktos z doswiadczen wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 hehe mi zawiesili za to ze zalozylem dwa konta.. a dokladnie najpierw mialem jedno.. jak jakis debil walnal mi negatywa to zalozylem 2-gie.. a ze na pierwszym mialem ok 26 pozytywow to chcialem je sprzedac za pomaca drugiego konta.. ale niestety jest to zabronione i zablokowali mi oba :D PS. teraz mam 3-cie.. ale njuz niebede sie chwalil ze mialem juz 2 bo mi i te zablokuja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 pytam z czystej ciekawosci bo widzialem osttnio takiego kogos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jak nie placisz to blokuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 aha.. blokuja tez przeciagajace sie miesiacami dlugi :) Update.. Zostalem wyprzedzony ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Za brak aktywnosci napewno Ci nie usuna konta. Od czego jest regulamin ? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Usuwaja jesli nie placisz lub zrobisz przekret na sklae swiatowa :D. Np sprzedajesz pirackie gry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Usuwaja jesli nie placisz lub zrobisz przekret na sklae swiatowa :D. Np sprzedajesz pirackie gry.. Z tego co wiem, to za sprzedaż piratów blokują konto tylko na chwilę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Usuwaja jesli nie placisz lub zrobisz przekret na sklae swiatowa :D. Np sprzedajesz pirackie gry.. Z tego co wiem, to za sprzedaż piratów blokują konto tylko na chwilę.... I czasem powiadamiają odpowiednie organa, więc radziłbym z tym uważać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 I czasem powiadamiają odpowiednie organa, więc radziłbym z tym uważać. Oczywiście nikogo nie zachęcam do przedaży piratów. Jednak na forum Allegro często jest poruszany wątek bierności administratorów serwisu. Zarzuca się im, że osobom łamiącym prawo nie blokuje się kont, ew. robi się to sporadycznie. Temat ten jest aktualny gdy trafi sie jakiś idiota, który poluje na jak największą liczbę negatywnych komentarzy. W kilka minut licytuje z opcją "kup teraz" w kilkudziesięciu aukcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 odpowiedź na Twoje pytanie jest w pomocy na allegro :) ps.ale dobrze ze tu zajrzałeś ::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Za takie coś jak wymiana komentarzy. Czyli nie dokańczanie transkacji tylko od razu wystawianie komentarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...