alepajonki Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam ogromny problem - posiadam SE K750i i miałem wypadek na bike'u :mur: :mur: :mur: Wydaje mi się, że pęknął wyświetlacz, ponieważ gdy dotykam szybki palcem nie czuję żadnych nierówności. Dokładniej mówiąc - telefon działa normalnie, ale wyświetlacz jest podświetlony na jasno-żółto, a w pewnej części jest cały czarny, ale też lekko podświetlony. Klawiatura działa (prawdopodobnie cała). Mogę np. słuchać radia, bo uruchamia się je jednym przyciskiem - nie trzeba nic szukać. Ale dla jasności dodam, że na ekranie nic się nie pojawia. Jedyne co się zmienia to natężenie podświetlenia. W serwisie powiedzieli mi, że naprawa na oko 200-300 złotych (ale nie wiedzą co dokładnie się zepsuło). Najlepszym wyborem wydaje się kupić nowy wyświetlacz i zobaczyć czy to faktycznie jego wina. Upatrzyłem sobie takie oferty: Licytacja od 50 zł - kupiony rzekomo miesiąc temu, ale nieużywany Kup Teraz za 80 zł - nowy, faktura Zaopatrzyłem się już we wkrętak TORX6 - czy ktoś już probówał wymieniać wyświetlacz? Mozna coś uszkodzić? Jest to wybitnie skomplikowane?? Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Najpierw rozkreci obadaj sprawe, jak masz mocne nerwy to sobie poradzisz. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Najpierw rozkreci obadaj sprawe, jak masz mocne nerwy to sobie poradzisz. :wink:W czwartek po 12.00 mam odebrać ten wkrętak - polookam co da się zrobić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...