Paazik Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 STOP 0x0000008e" ten błąd mi wyskakuje w windze xp home. Pmózcie. Wiem że jest to związane z pamięcią 2*256mb. Ale zrobilem zamianę na 1 i 3 bank tak jak w opisie microsoftu i to samo. HELP!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 ale może napisz coś wiecej. Tak po prostu ci wyskakuje czy jak coś robisz, może podczas uruchamiania...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 kiedy Ci to wyskakuje? tak samo z siebie?? czy podczas.. np grania?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Błąd się pojawia gdy uruchamiam dużo programów lub dzaiala np. movie maker przez około pół godziny. To jest tten błąd http://support.microsoft.com/default.aspx?...b;en-us;Q315335. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 sformatuj hdd :) i zainstaluj wina xp prof :) bo raczej nie wiele zdzialas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Ktoś mi wytłumaczy dlaczego winda gada jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły typu " Super Failor Error 5438458yr7493y5dn7435nt2975d", a nie po prostu "Sformatuj twardziela i bo się nie włącze :-P " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Nie chcialo mi sie tego szukac w tym tekscie ale moze pomoze i przyda sie na przyszlosc - fajna stronka o bledach w winXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...