Skocz do zawartości
Jacek

Do posiadaczy asus'a P3B-f !! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Więc mam taki dośc dziwny problem :/

Posiadam tę płytę ale nie wiem jak podłączyć w niej diodę HDD. Tą która informuje ze dysk pracuje.. oczywiście :) W instrukcji obsługi nie znalazłem czegoś takiego :( Chyba że ktoś nie wierzy to mogę podesłac wersję elektroniczną... :)

Niech mi ktoś pomoze bo już tak więcej nie mogę ;) :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Posiadam tę płytę ale nie wiem jak podłączyć w niej diodę HDD. Tą która informuje ze dysk pracuje.. oczywiście :)  W instrukcji obsługi nie znalazłem czegoś takiego :( Chyba że ktoś nie wierzy to mogę podesłac wersję elektroniczną... :)...

ja nie wierze i co mi zrobisz :lol:

manual, str.14 (rysunek mobo z opisanymi portami), prawy dolny rog - pod CHA_FAN jest PANEL, pod nim 5 pinow dla podczerwieni a tuz obok tych 5 pinow po lewej sa 2 piny IDELED

nie ma za co :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Posiadam tę płytę ale nie wiem jak podłączyć w niej diodę HDD. Tą która informuje ze dysk pracuje.. oczywiście :)  W instrukcji obsługi nie znalazłem czegoś takiego :( Chyba że ktoś nie wierzy to mogę podesłac wersję elektroniczną... :)...

ja nie wierze i co mi zrobisz :lol:

manual, str.14 (rysunek mobo z opisanymi portami), prawy dolny rog - pod CHA_FAN jest PANEL, pod nim 5 pinow dla podczerwieni a tuz obok tych 5 pinow po lewej sa 2 piny IDELED

nie ma za co :)

:/ Qrde, dzięki!!!

A ja szukałem czegoś z wyrazeniem hdd.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...