radekl Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Mam taki oto problem. Kiedy probuje wlaczyc np. Media Player Classic wyskakuje taki oto blad: Reinstalowalem juz system kilka razy i zawsze po jakims czasie uzywania wraca to z powrotem. Czasem jesli nie ma tego bledu przy innych programach to po prostu wywala komunikat ze "wystapil blad z aplikacja i zostanie ona zamknieta". Moze to miec zwiazek z nowa plyta glowna? Wymienilem ostatnia spalona stara na K7S5A i od tego momentu dzieja sie dziwne rzeczy. Moze to kodeki, bo dzieje sie przewarznie przy filmach, choc np. Nero StarSmart tez nie dziala po instalacji i ponownym uruchomieniu kompa. Zaraz po instalce dziala. Bede wdzieczny za kazda pomoc. Szukalem na google ale niewiele tam bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Cos na moje oko kuleje w kompie byc moze cos pamieci na tej płycie Ci nie graja jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekl Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam teraz zamontowane dwie, moze sproboje wyciagnac jedna, albo zamienic miejscami i zreinstalowac windowsa. Edit: Znowu to samo, zdazylem zainstalowac sterowniki do kart graficznej, do dzwieku no i Real Alternativei znowu ten sam blad. Pomocy! :D Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez radekl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...