Skocz do zawartości
DonCorleone91

Pare Bibelotów Do Kompa ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ostatnio troszkę upiększyłem i znacznie ulepszyłem mojego kompa. Jednak chcę jeszcze dokupić pare rzeczy i proszę Was o poradę co wybrać ;) Tak więc planuje kupić:

1)GŁOŚNIKI 2.1

Myślę, że odpowiednia cena to max 160 zł(+/-20zł).

- Creative

- Logitech

2)ZASILACZ

Obecnie posiadam zasilacz Platin Power 420W lecz nie wiem czy on wystarczy. Najlepiej żeby zasiłka kosztowała nie więcej niż 100zł.

3)TUNER TV

Co do tunera to chciałbym aby można na nim nagrywać filmy na dysk najlepiej w formacie .mpeg! Cena do 200zł.

4)SŁUCHAWKI HI-FI

Chcę aby były to słuchawki HI-FI w cenie do 100zł. Oto moje propozycje:

- Philips

- Reloop

Dzięki za wszystkie podpowiedzi i pozdrawiam!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Ostatnio troszkę upiększyłem i znacznie ulepszyłem mojego kompa. Jednak chcę jeszcze dokupić pare rzeczy i proszę Was o poradę co wybrać ;) Tak więc planuje kupić:

1)GŁOŚNIKI 2.1

Myślę, że odpowiednia cena to max 160 zł(+/-20zł).

- Creative

- Logitech

2)ZASILACZ

Obecnie posiadam zasilacz Platin Power 420W lecz nie wiem czy on wystarczy. Najlepiej żeby zasiłka kosztowała nie więcej niż 100zł.

3)TUNER TV

Co do tunera to chciałbym aby można na nim nagrywać filmy na dysk najlepiej w formacie .mpeg! Cena do 200zł.

4)SŁUCHAWKI HI-FI

Chcę aby były to słuchawki HI-FI w cenie do 100zł. Oto moje propozycje:

- Philips

- Reloop

Dzięki za wszystkie podpowiedzi i pozdrawiam!!

Głośniki to Logitech X-200 sam mam i grają ja za te pieniądze naprawde dobrze(ja je kupiłem za 80pln :lol: )

Co do zasilacza w tej cenie to Fortron 400, Modecom MC-350ATX nic lepszego się nie znajdzie...

Reszte niech doradzi kto inny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi