lukasz_zn Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Mam pytanie, czy sie opłaca sprzedawać tą kartę(tą co w temacie), bo mam możliwosć sprzedania płyty głównej i zmienic na PCI-ex. Czy warto, mam około 150 zł na dołożneie do karty, tylke, że ile mogę dostać za tą kartę? Czy warto i co kupić w razie czego, czy moze zostać przy AGP i np. kupić jakąś 6800XT modelowana na 16po i 6 lub 5 v. Bo myślę nad 7600GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ja bym zmieniał ;) PciExpress bardziej przyszłościowe i GF7600GT będzie wydajniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 tak p[opieram Maciaq zawsze to będziesz mógł zmienić platformę a grafikę zostawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zmieniać i nie ociągać się :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_zn Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) To co polecacie, ale tak do 600zł, bo tyle może bede miał, na 7600GT to mnie nie stać. Co do platformy to zostaje przy 754,ale z pci, bo na prock nie narzekam :) . Edytowane 1 Maja 2006 przez lukasz_zn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 To co polecacie, ale tak do 600zł, bo tyle może bede miał, na 7600GT to mnie nie stać. Co do platformy to zostaje przy 754,ale z pci, bo na prock nie narzekam :) . Poczekaj az bedzie 7600GS Galaxy DDR3 lepiej dostępny, za 600zł bedziesz miał wydajnosc 7600GT po o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...