reed Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Jak w topicu Ciekawy jestem czy ktos uzywal ekspanzyny zamiast wody w WC ? Jest dielektrykiem , cieplo tez ponoc dobrze odprowadza ? Jest tez rzadka (jak woda, moze nawet bardziej ?) Uzywal juz ktos do WC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 heh ja uzylem borygo kapnelo mi troche na plyte i sie spalila ;) teraz jestem bez kompa i musze po kafejach biegac ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 heh ja uzylem borygo kapnelo mi troche na plyte i sie spalila ;) teraz jestem bez kompa i musze po kafejach biegac ;(UUUU szkoda :( teraz sie boje zalozyc WC!!! hej a co miales przeciek czy co??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 heh ja uzylem borygo kapnelo mi troche na plyte i sie spalila ;) teraz jestem bez kompa i musze po kafejach biegac ;(UUUU szkoda :( teraz sie boje zalozyc WC!!! hej a co miales przeciek czy co??? Ja mam destylowaną - też nie przewodzi ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Eh, ja dzisiaj założyłem WC i wlałem płyn do chłodnic pomieszany z wodą. Całkiem ładnie ciepło przewodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...