Kepons Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Rozwiewając wszelkie spekulacje nt. przyczyny zgonu cepa - jak niektórzy słusznie mówią : nie umiał pływać i się utopił:D -> ryba : komp chodził jak sie polało na mobo - czarny ekran i juz nie wstał, tylko sie wyłączał po chwili :? ->pipanol : nie poddaje się i będę walczył dalej:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam, znalazłem parę zdjęć z CheapChilla 2 i najniższą temperaturę, jaką udało się uzyskać na R22 :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) to ja sie pochwale ze na r22 i troszeczke propanu uzyskalem -59,6 :P sory za jakosc ale robione bez lampy a było juz ciemno :) Edytowane 6 Lipca 2006 przez przemek2f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 to ja sie pochwale ze na r22 i troszeczke propanu uzyskalem -59,6 :P sory za jakosc ale robione bez lampy a było juz ciemno :)a termometr to ? .. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Huh, no i na danfossie :P Ty spójrz, jakie na tym kompresorze miałem ciśnienie ssania :P Huh, jakie ciśnienia miałeś w układzie, no i jaki termo ? Kiedyś porównywaliśmy z Bazem_One własnie te termo co masz, to jest chyba ten "kit" to składania, neo-cośtam ? Bardzo przekłamuje w niskich temp. Edytowane 6 Lipca 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Huh, no i na danfossie :P Ty spójrz, jakie na tym kompresorze miałem ciśnienie ssania :P Huh, jakie ciśnienia miałeś w układzie, no i jaki termo ? Kiedyś porównywaliśmy z Bazem_One własnie te termo co masz, to jest chyba ten "kit" to składania, neo-cośtam ? Bardzo przekłamuje w niskich temp. neo 45 zapewne :P ja mam od Baza, i cholernie przekłamuje, ciężko skalibrowac, ale za ozdobe służy :] osatatnio wyczaiłem drogi termo na innde diody (około sety kosztuje) ma kilka kanałów, niezły bajer, kiedys moze go sprawdze[ ; myśle ze w tym wypadku najlepiej podać długośćkapy i ciśnienie na ssaniu (wtedy wyjdzie prawdziwa temp parowania..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Hmmm ostatnio cos mi szczescie jednak dopisuje czytaj po raz kolejny ten temat, tak stwierdzilem. Po tym jak ubilem X2 i A8N32-SLI na fwc to ostatnio mi nawet jakos idzie zabawa, albo tyle szczescia mam :lol: Bawilem sie w sobote, zero izolacji na wezach, bloku itp. Z wezy nawet nie lecialo na mobo, albo z bloku sie skraplalo a komp dalej dzialal i dziala :wink: Ino cpu jakis mokry po zabawie byl, oraz socket w srodku. Niech zyje hardcore :-P i profesionalizm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Niech zyje hardcore :-P i profesionalizm. Niektorym brakuje jednego i drugiego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mój nie kłamie mozecie mi wiezyc bo kalibrowalem go do fluke 52 strszy ma w pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mój nie kłamie mozecie mi wiezyc bo kalibrowalem go do fluke 52 strszy ma w pracy :)i w każdej temperaturze wskazuje dobrą temp ;> chyba bede musiał zakupić jakiś najtańszy wiarygodny termo.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 i w każdej temperaturze wskazuje dobrą temp ;> chyba bede musiał zakupić jakiś najtańszy wiarygodny termo.. :( tez do tego dochodze, ale te wiarygodne zaczynaja sie od 150 zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Podałbyś Przemek jakieś dane dotyczące układu, jaka kapa i ile, ciśnienia itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Podałbyś Przemek jakieś dane dotyczące układu, jaka kapa i ile, ciśnienia itp ?a może to to ? podobne z fot albo robisz podobne agregaty :P tam jest cpev ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Te zawory jakby ktoś nie wiedział to do wyboru fwc/wc :D Edytowane 8 Lipca 2006 przez Kepons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ale chaosik ;p zakładałe s na ten temat temat? :P moze nie ma sensu tutaj śmiecić [; używasz tego na codzień ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 http://i82.photobucket.com/albums/j272/kepons/fwc/all2-1.jpg fota sssssyci ;] to jast najlepsze w tej całej zabawie: taki twórczy bajzel ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Ale masz Kepons ladne otuliny na wezach ;) U mnie nic nie ma :lol: Trzeba bedzie sobie sprawic jakies. Edytowane 8 Lipca 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Jak u mnie kilka miesiecy temu ;). Ehh to byly czasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Jak u mnie kilka miesiecy temu ;). Ehh to byly czasy :D hehe z czasem i on z tego wyrosnie :)). ale balaganik pyszny :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ale chaosik ;p zakładałe s na ten temat temat? :P moze nie ma sensu tutaj śmiecić [; używasz tego na codzień ? ;> Czemu śmiecić :) Przeca to temat o tym fwc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Napaliłem na coś takiego. Do Skarżyska to jeszcze nawet nie daleko. Cena do 500zł w ładnej obudowie jest jeszcze do przyjęcia. W zimę bym to odłaczał bo mam chłodnice na zewnątrz ale na lato jak znalazł. LukeXE powiedz jakie wymiary będzie miała obudowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Napaliłem na coś takiego. Do Skarżyska to jeszcze nawet nie daleko. Cena do 500zł w ładnej obudowie jest jeszcze do przyjęcia. W zimę bym to odłaczał bo mam chłodnice na zewnątrz ale na lato jak znalazł. LukeXE powiedz jakie wymiary będzie miała obudowa? powinno sie zmiescic pod bude [; jak ładnie poprosisz i odpowiednią kase włożysz na dobry jkompres ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Napaliłem na coś takiego. Do Skarżyska to jeszcze nawet nie daleko. Cena do 500zł w ładnej obudowie jest jeszcze do przyjęcia. W zimę bym to odłaczał bo mam chłodnice na zewnątrz ale na lato jak znalazł. LukeXE powiedz jakie wymiary będzie miała obudowa? hm, myślę ze w 25x50x21 się zmieścimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 OK Wymiary mi odpowiadają zmieści mi się ta za tą deską na górze. Jeszcze jedno pytanko. Jak bardzo jest to głośne. I za ile mi to zrobisz. Moze kliknij do mnie na GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Wszystko dogadamy na gg/priv ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Fajny ten nowy KeponsMachine, bijacz! ;] Co mowia na to wspollokatorzy? Jak go do tego czasu nie rozmontujesz to chcialbym obejrzec na zywo jeszcze w te wakacje :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...