piter8522 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Skonfigurowalem router ale co 10-20 minut rozłącza sie i trzeba resetowac połączenie:( jest to router pentagram cerberus. Czy to wina routera czy konfiguracji. PROSZE O POMOC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 ustaw w opcjach zasilania komputera na zawsze wlaczony itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter8522 Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 dzieki zaraz sprawdze moze to cos da. jeszcze raz dzieki a mozesz mi napisac gdzie to mam wlaczyc:)) bo nie moge znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 prawym na pulpicie/wlasciwosci/wygaszacz ekranu/opcje zasilania/i gdzies tam poszukaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Tak się zastanawiam co ma dać to rozwiązanie zaproponowanie przez kolegę HiPhO? Uważam, że coś jest nie tak po stronie konfiguracji routera. Przeczytaj dokładnie manual i poszukaj w nim opcji automatycznego ponownego łaczenia się po rozłączeniu połączenia. Edytowane 3 Maja 2006 przez MBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 resetowac polaczenie na routerku ?? (to fakt moja propozycja jest do bani) czy polaczenie kompa z routerkiem (wowczas jakotako w tloku ujdzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...