SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Sorry, ze tyle zdjec wrzucilem, inne mozecie zobaczyc na moim serwisie w dziale modyfikacje. Uprzedzam, ze to jeszcze nie koniec przerobek. Jeszcze malowanko i takie tam szczegoliki (moze WC or smthg). Na razie zadowalam sie tym co juz jest zrobione. Wybralem najlepsze fotki, zebys sie troche pochwalic. Bardzo was prosze o szczere ocenianie. Mile widziane jakies propozycje co do podswietlenia wnetrza kolorowymi diodami, co i jak podswietlic (planuje to, ale za bardzo nie myslalem nad tym ktore czesci wyeksponowac) MODDING 4 @ll, peace & respect 4 @ll moderz ;) THNX za inspiracje dla wszystkich Moderow z Polski!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 No nie powiem całkiem fajna. Chociaż wzór wycięty w bocznej ściance nie bardzo mi sie podoba. Baybus fajoski. Powidz gdzie kupiłeś takie pokrętła? Troche za jasno w środku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 No nie powiem całkiem fajna. Chociaż wzór wycięty w bocznej ściance nie bardzo mi sie podoba. Baybus fajoski. Powidz gdzie kupiłeś takie pokrętła? Troche za jasno w środku. Pokretla kupilem na gieldzie w Krakowie. Jasnosc to kwestia gustu. Mi to swiatlo nie przeszkadza podczas pracy noca. A nawet pomaga odnalezc w ciemnosciach drukarke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mnie sie podoba :D Rheobus jest raczej potrzebny, ponieważ całość jest chlodzona powietrzem Podświetlenie jest ok. :D A co do wzorku :wink: ja bym coś innego sobie walnął :wink: ale ja to ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 No pięknie ,pięknie mnie sie podoba bardzo ,Rheobusa mam podobnego ale na cztery gały :wink: tylko takich superowskich gałków nima nigdzie umnie tylko czarne plastiki :cry: narazie musze chrom w sprayu na nie puscic :wink: a czym tak wajnie wyciołes te okno z tym wzorkiem ??? ALEX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 No pięknie ,pięknie mnie sie podoba bardzo ,Rheobusa mam podobnego ale na cztery gały :wink: tylko takich superowskich gałków nima nigdzie umnie tylko czarne plastiki :cry: narazie musze chrom w sprayu na nie puscic :wink: a czym tak wajnie wyciołes te okno z tym wzorkiem ??? ALEX TOYA rulezz. Pisalem juz o tym kiedys przy okazji wczesniejszej prezentacji tej budy, ale sie pozmienialo i kumpel wpadl z cyfrakiem no to pohasalismy i rezultaty ogladacie wlasnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 nono, ladnie, a nawet bardzo ladnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mi się podoba, tylko kolor gałek bym zmienił na bardziej krwisty :twisted: bo ten tak sie różowo wydaje. Jeśli możecie zapodajcie mi linka do instrukcji jak zrobic takiego Rheobusa. Będę bardzo wdzięczny. A i jeszcze ile kosztują części. SpiderMan jak ty tak piknie te dziurki wychechłałeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ile spadla CI temp. po skombinowaniu tego "tunelu" z zewn. bezposrednio na proca ? Tzn. chodzi mi o samo dodanie tunelu, czy cos dalo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ile spadla CI temp. po skombinowaniu tego "tunelu" z zewn. bezposrednio na proca ? Tzn. chodzi mi o samo dodanie tunelu, czy cos dalo ? Okolo 3-5C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 B ładnie ... Pająku-manie ;) b. ładnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Mi się podoba, tylko kolor gałek bym zmienił na bardziej krwisty :twisted: bo ten tak sie różowo wydaje. Jeśli możecie zapodajcie mi linka do instrukcji jak zrobic takiego Rheobusa. Będę bardzo wdzięczny. A i jeszcze ile kosztują części. SpiderMan jak ty tak piknie te dziurki wychechłałeś??Galki sa aluminiowe w kolorze srebrnym :) www.bit-tech.net Szukaj artykulu o tytule Rheobus you can't overload Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Fajna, z jakie masz w niej podświetlenie? Czym jom podświetliłes? Ale jest zajebista! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Fajna, z jakie masz w niej podświetlenie? Czym jom podświetliłes? Ale jest zajebista!Niebieska zimna katoda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Gdzie kupowałeś? i ile zapłaciłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Gdzie kupowałeś? i ile zapłaciłeś?Bylo juz Uzyj opcji SZUKAJ.Slowo kluczowe to CompUSA.com HEHE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 A ty z tamtąd zamiawiałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 A ty z tamtąd zamiawiałeś?Zamykam temat katody. Kumpel mi kupil w ich sklepie na Manhattanie za 19,90$ Nie bylo zadnych kosztow przesylki, bo staruszek kolegi jest dyplomata ;) Paczka poszla poczta dyplomatyczna. Cla tez nie placilem ;) KUNIEC!!! OPytajcie dalej, o katodzie juz wszystko zostalo powiedziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Ładnie. Starannie (czego o mojej nie można powiedzieć :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 niezla z Ciebie laska Piter :D umowimy sie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 xtra!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 dla mnie wypas , szczegonie DEXTER z boku :D ladny efekcik daje katoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 A ile taki rheostacik kosztuje w polsce i jak to się fachowo nazywa - jak sie taty elektromechanika zapytałem to zrobił oczy i powiedział, że w życiu o czymś takim jak rheostat nie słyszał, a zna sie na rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 SpiderMan malowałeś budę czy taka była :?: Jak malowałeś to proszę o wskazówki dotyczące rodzaju farby i jak malowałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 SpiderMan malowałeś budę czy taka była :?: Jak malowałeś to proszę o wskazówki dotyczące rodzaju farby i jak malowałeś.Nie malowalem, Magnetic taki grafitowy wlasnie jest. Mam zamiar pomalowac ja na Ciemny Niebieski (lakier juz czeka w szafce). Jedyne co malowalem to zaslepki wszystkie i ten panelik dolny z przodu obudowy na kolor srebrny pasujacy do Rheobusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Qrde, Spider to się popisałeś, jak dlamnie, to obudowa jest fachowa :) Zaj****ta. Smerfastyczna :) I bardzo dobre(jakościowo zdjęcia). Fajno by było mieć cyfraka. Nio i cosik do cięcia. A jeśli chodzi o jakieś pomysły to proponuje cosik takiego: Mógłbyś takie dać pod zasilaczem, żeby łdnie oświetlało proca + Volcano(właśnie, to &, czy 7+??). Opis zrobienia jest TU Zostaje Ci tylko mod drukarki :) PS. Mógłbyś mi cosik wyciąć??(dzióry na wiaterki), bo niezabardzo mam jak(wiertarką dość trudno to się robi :)) PS2. Gdzie dokładnie qupiłeś te części na giełdzie?? Ile cie kosztował calutki rebus?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 no własnie jak już jesteśmy w temacie cyfraka :wink: to jakiej marki i jaki modell tego aparaciku masz bo jakosc jest bombowa a przymieżam sie własnie do jakiegos . ALEX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no własnie jak już jesteśmy w temacie cyfraka :wink: to jakiej marki i jaki modell tego aparaciku masz bo jakosc jest bombowa a przymieżam sie własnie do jakiegos . ALEX To nie moj to kumpla A to bylk OLYMPUS C4040 :) Zajefajny aparacik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Qrde, Spider to się popisałeś, jak dlamnie, to obudowa jest fachowa :) Zaj****ta. Smerfastyczna :) I bardzo dobre(jakościowo zdjęcia). Fajno by było mieć cyfraka. Nio i cosik do cięcia. A jeśli chodzi o jakieś pomysły to proponuje cosik takiego: Mógłbyś takie dać pod zasilaczem, żeby łdnie oświetlało proca + Volcano(właśnie, to &, czy 7+??). Opis zrobienia jest TU Zostaje Ci tylko mod drukarki :) PS. Mógłbyś mi cosik wyciąć??(dzióry na wiaterki), bo niezabardzo mam jak(wiertarką dość trudno to się robi :)) PS2. Gdzie dokładnie qupiłeś te części na giełdzie?? Ile cie kosztował calutki rebus?? - Cooler to Volcano 7+ - Mod drukarki bedzie na pewno. Chce w niej jakas mala szybke wstawic i pomalowac na kolor budy. - Z wycieciem nie ma problemu, tylko kup sobie w Praktikerze albo w OBI pudeleczko tarczek do Dremela (chyba po 36szt. sa pakowane) daj znac na maila to sie jakos umowimy. - Czesci nie ja kupowalem, galki na 100% sa na gieldzie pod ELBUDEM w sklepiku z boku budynku od strony Lagiewnik. Juz nie pamietam ile wyszlo na to kasy. Mialem go za free bo sir Afeen-owi dalem GF256 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A w jaki sposoob to malowaleś - sprayem, pędzlem?? Ja bym ci radził nie przemalowywac jej na niebiesko - tera jest gites. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...