Skocz do zawartości
McGreg

Płyta Główna Msi 865pe Neo-2-s (ms-6728-010),

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłaszam się z następującą prośbą.

Mam płytę gł. jak w opisie, ale zaczne od początku.

Dostalem ja od kumpla do sprawdzenia i po wlaczeniu zasilania grafy, pamieci itp. odpalilem ja. i zaskoczyla , wszystko ok ale na ekranie nic sie pokazalo.

Wyjasnie o co chodzi, kolega powiedzial mi ze nawet nie wkladajac procesora plyta powinna sie zglosic na ekranie w postaci posta na zasadzie ze procesor nie ma, czy cos takiego.

Moje pytanie brzmi czy ta plyta (dokladny opis tu):

http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...75/msi_865.html

Czy rzeczywiscie powinien pojawic sie jakis obraz ze procek nie zostal zainstalowany?? nie mam procka jescze, ale wyglada ze plyta chodzi normalnie

Druga sprawa to ktora jest lepsze jakosciowo bo mam jescze ASUS K8N Nforce 3 250... itp

Pozdrawiam :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolal bym Asusa plus semprona.

Co do tej msi... Jak nie wlozysz procka do plyty jakiej kolwiek to nic ci nie pokaze na moitorze (przynajmniej tak bylo w plytach z ktorymi mialem stycznosc)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, dzieki

czyli co ten zestaw ktory mam obecnie i tak bedzie lepszy niz np ta MSI plyta+celeron D 3Ghz??

pozdrawiam

W grach, a pewnie na tym Ci najbardziej zależy, zestaw który masz w podpisie będzie lepszy, tzn szybszy :) (przynajmniej teoretycznie) Edytowane przez rzymo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) teoretycznie, czyli chyba zamiast celrona d do nowej plyty kupie Athlona 64 powiedzmy 3200+ i sprzedam sempka :) i bede szczesliwszy, chodzi o to ze niedawno zlozylem ten sprzet a do tej pory jechalem tylkona Intelu wiec jestem troche do tylu z AMD 64, moglbys mi wyjasnic po krotce jaka jest roznica i co przewazylo na sempka a nie na celerona, bede wdzieczny :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi