costi Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Jak juz pisalem, FlatOut spelnia wymog niescigania sie z widmem. A do tego jest swietna gra o malych wymaganiach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Co do grywalności w sieci to nic nie ma wyższej niż COUNTER-STRIKE, a pojedynki 1 vs 1 bywaja luźne ale możecie też popykaj z jakimis pro botami 2vs2, ogólnie lepiej miec 4 pc, może jakos skombinujcie. Aaaa i Fifa 06 jest luźńa.Pozdro i miłej zabawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 swojego czasu pogrywalem z kolega w cod'a 1 ;) niezle np. mozna sie chowac w swoje cialo ktore na ziemi lezy po poprzedniej smierci i zaskoczyc kolege itd. itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Flatout- hmm... nie podoba mi sie az taka sieczka, wole klasyczne :) a reszta... oczywiscie super na temat, napisalem ze szukam wyscigowek to Ci napisali o CS"ie :x ponawiam pytanie: "(...) teraz mam problem tylko z wyborem wyścigówek, chodzi mi o to żeby w 1on1 widzieliśmy sie i zeby mozna było sie spychac itd. Nie rajcuje mnie gra z widmem!!!!! Do wyboru mam 4 gry, wybiore 3, oddajcie swoje głosy (tylko prosze, wypowiadajcie sie jezeli w cos graliscie na lanie) Richard Burns Rally Colin McRae Rally 04/05 Xpand Rally Toca Race Driver 3 Co wybrac?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Colina wykresl, bo tam scigasz sie z duchami, nie ma mozliwosci kolizji. W RBR chyba jest podobnie (?) Gran Turismo 1/2 na emu PSXa bedzie IMO najlepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Ktoys ze starszych need for speedow (hot porsuit?) ma mozliwosc spychania sie ;] chyba... np. jeden moze grac radiowozem i gonic drugiego itp itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Z pewnością był podawany Unreal Tournament (zwykły). Mam w domu 2 kompy połączone siecią i czasami sobie z kuzynkiem pykniemy rundkę w UT. Jeśli znudzi się tryb 1 na 1 to można zawsze zagrać np. Capture the flag z botami. Wg. mnie daje to nawet więcej zabawy niż death match, my chyba grali z botami ustawionymi na inhuman i dało sie ich pokonać, ale na najwyższym są już za dobrzy :D Tak więc polecam UNREAL TOURNAMENT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...