Skocz do zawartości
mateo1977

radiatorku na pamieci karty graficznej.i wazne pytanie??

Rekomendowane odpowiedzi

panowie zalozylem se wlasnej roboty radiatorki na pamieci karty graficznej ale !!! przy ostatnim podejsciu zeslizgnol mi sie radiatorek i upieprzyl te nóżki od pamieci jak moglem wyczyscilem i ... mam takie pytanko jak by sie okazalo ze jest na tych nozkach zwara jak by sie to ujawnilo bo po podlaczeniu karty i przejsciu 3dmarka zadnych problemow narazie niewidac(puk, puk ,puk) ale moze sie okazac ze zaraz mi sie ona wywali?? i to jest pytanko do was czy moge sie czuc przekonany ze niemam zwary czy ....???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli wyczysciles porzadnie, przeszla ci 3DsMarka, to powinnobyc IMHO spox.

Czy przecierales to benzyna lub czyms podobnym ?

Czy tylko na sucho ?

BTW, nastepnym razem oklej sobie kosci tasma dookola, nawet jak ci cos wyjdzie to nie upieprzysz nozek :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja sie dolacze z pytankiem, zwykle radiatorki 37x37x23mm zalmana za 25zl podobno nie maja szans dac rady na Elsa Gf2 GTS kreconym, a innych nigdzie na necie nie widze w sprzedazy.. mozecie cos doradzic zeby sie pozbyc tego cholernego wiatraczka na grafie bo juz tylko on mi halasuje po zrobieniu WC ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja sie dolacze z pytankiem, zwykle radiatorki 37x37x23mm zalmana za 25zl podobno nie maja szans dac rady na Elsa Gf2 GTS kreconym, a innych nigdzie na necie nie widze w sprzedazy.. mozecie cos doradzic zeby sie pozbyc tego cholernego wiatraczka na grafie bo juz tylko on mi halasuje po zrobieniu WC ;)

WB na GPU :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe widze dowcip sie kolegi trzyma ;) kabelki 2x5m wlasnie leza wyrzucone do wanny bo tylko psuly cale chlodzenie, jedyne co maja dobre co zostalo z ich WC u mnie juz to zbiornik na wode, ale dokladnie taki sam za 6,5zl mozna kupic u mnie w sklepie wiec to nie ich zasluga ze jest dobry :)

no to poczekam az ktos zrobi ladne bloczki na grafike do sprzedazy... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie czyscilem to zmywaczem do paznokci !!!!!!!!!! i co teraz . sa jakies usterki uboczne po tym zabiegu>???????

Zmywacz do paznokci jest trochę zbyt żrący, można coś uszkodzić, natomiast doskonały do tego jest ocet najlepiej 10% z odrobiną szarego mydła.

POZDRAWIAM!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi