HucK Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Mam pytanie: Czy i jak da się zrobić, żeby przy instalacji windowsa od razu instalował się firefox, gg, moze jakies sterowniki, kodeki? Mam ju ż płytę DVD przygotowaną, a windowsa na dyzku, nie wystarczy wgrać do jakiegoś folderu tych programów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Programem nlite... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Ok system juz skonfigurowałem, ale chce jeszcze dodać programy, a tam takiej opcji nie ma. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 jest na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) na stronie nlite i google bylo wszystko ladnie opisane jak to skonfigurowac... a wystarczy tylko poszukac moim zdaniem nie warto tak integrowac programy z systemem... co chwila wychodza nowsze wersje programow a te co bedziesz mial na cd beda juz stare... lepiej nagrywaj sobie na cdrw raz na miesiac soft i instaluj je po instalacji systemu... Edytowane 7 Maja 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 na stronie nlite i google bylo wszystko ladnie opisane jak to skonfigurowac... a wystarczy tylko poszukac moim zdaniem nie warto tak integrowac programy z systemem... co chwila wychodza nowsze wersje programow a te co bedziesz mial na cd beda juz stare... lepiej nagrywaj sobie na cdrw raz na miesiac soft i instaluj je po instalacji systemu... A kto Ci broni trzymac na dysku instalke przygotowana do spakowania w .iso i tylko w razie potrzeby podmienic sobie pliki na nowsze wersje? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...