Rengor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Witam. Postanowiłem kupić sobie Athlona mobila na tej aukcji : http://www.allegro.pl/item101503690_mobile...rton_1_45v.html Proszę o szybką odpowiedz czy ten produkt jest warty swojej ceny, i czy te delikatne ułamanie laminatu nie będzie przeszkadzać w działaniu tego procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Cześć, Tak, bartony to bardzo dobre procesory z odblokowanym mnożnikiem. Myśle, że jeśli dalej chcez się pakować w Socket A, który został jakiś czas temu uśmiercony przez AMD to będzie to dobry wybór. Procesory z serii barton dobrze się kręcą jeśli masz dobra płytę. Co do laminatu, to raczej nie ma to wpływu, jeśli rdzeń procesora jest cały. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Wielkie dzięki. Płyte mam chyba jedną z najlepszych na socket a, moja płyta to Abit NF-7 rev.2. Proszę jeszcze kogoś kto się zna na seriach tych porcków aby powiedział czy ten bedzie się dobrze kręcił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Płyta faktycznie niczego sobie :) Co do OC, to seria to jedno, a możliwości to drugie. Seria może zwiększyć szanse trafienia dobrego egz, ale nie da 100% pewności. Bartony zawsze się dobrze kręciły, no ale faktycznie, niech się wypowie ten, kto ma tą serię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Dokładnie, kurcze nie moge sobie wybaczyć niedawno były takie same bartony za 250zł licytacja sie skonczyła ale przez przypadek włączyłem kompa 10min za puźno:D :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...