Gość pawel555 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Witam Moze byl ktos lub bedzie na gieldzie i zna ceny Sempronow S754 (2800 i 3000). Nie wiem czy warto jechac na gielde czy taniej bedzie w sklepie internetowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Jedz sobie jutro z ranca na batorego, tam jak sie pokręcisz wystarczająco długo to znajdziesz co najminiej 30 zł taniej niz wszedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A na zakończenie giełdy nawet dość opuszczą cene jak pogadasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Ja jak dzis nie przybaluje, to jutro pewnie tez lece na giełde.Mam pare staroci do sprzedania a nie chce mi sie na allegro wystawiac. Przymierzam sie tez do przesiadki na 939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Na gusie jest drogo. Na batorego mozna parenascie zeta zaoszczedzicw stosunku do sklepow internetowych . Dzis kupilem 7600gt za 735 pln czyli na poziomie najtanszych ofert z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orochimaru Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Na GUSie są prawie takie same ceny jak na Batorego. Niektóre rzeczy są tańsze, niektóre droższe. Najtaniej jest w znaku ( www.znak.pl ). Teraz na giełdę jeżdżę tylko po drobiazgi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel555 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Taniej niz w znaku jest w apollo. Widze ze nie ma co na gilede jechac. Sprzetu nie ma jak sprawdzic i z fakturami problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Tylko , ze ceny w apollo maja bardzo maly dobrze ukryty przypis na dole "Ceny uwzgledniaja 3% rabatu przy placeniu gotowka". Zreszta ceny w znaku wyswietlane na stronie tez uwzgledniaja 1.8% upustu przy placeniu gotowka. Nie chce mi sie sprawdzac innego asortymentu , ale karty graficzne w znaku sa prawie tak drogie jak komputroniku :) A faktury wystawiaja bez problemu tylko trzeba w dobrej firmie kupic jesli kolesie nie chca wystawiac faktur/paragonow to znaczy , ze to firma krzak z jakiegos zadupia i trzeba ja omijac z daleka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...